( (

Rektör Özçelik’ten, Konya STK Platformu’na Ziyaret

Gündem 28.02.2020 - 11:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Rektör Özçelik’ten, Konya STK Platformu’na Ziyaret

Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Başkanı Muhsin Görgülügil’i ziyaret etti.
Prof. Dr. Özçelik, ziyarette, Konya Teknik Üniversitesi hakkında bilgi verdi. Üniversite olarak savunma sanayi başta olmak üzere önemli alan ve projelere yönelik çalışmaların içerisinde olduklarını belirten Özçelik, bu kapsamda Konya’da bulunan kurum ve kuruluşlarla gerekli iş birliklerini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.   Görgülügil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Konya ve sivil toplum kuruluşlarına en iyi hizmeti verme adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktardı.   Konya STK Platformu Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Önder Kutlu, Av. Gürsoy Bilgin ve Şenol Metin'in hazır bulunduğu ziyaret, Rektör Özçelik’e “Ufuk Turu” kitap seti takdimiyle sona erdi.
Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Başkanı Muhsin Görgülügil’i ziyaret etti.

Prof. Dr. Özçelik, ziyarette, Konya Teknik Üniversitesi hakkında bilgi verdi. Üniversite olarak savunma sanayi başta olmak üzere önemli alan ve projelere yönelik çalışmaların içerisinde olduklarını belirten Özçelik, bu kapsamda Konya’da bulunan kurum ve kuruluşlarla gerekli iş birliklerini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

 

Görgülügil ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Konya ve sivil toplum kuruluşlarına en iyi hizmeti verme adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktardı.

 

Konya STK Platformu Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Önder Kutlu, Av. Gürsoy Bilgin ve Şenol Metin'in hazır bulunduğu ziyaret, Rektör Özçelik’e “Ufuk Turu” kitap seti takdimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (