( (

Ahmet Davuoğlu'na Sürpriz Yaş Günü Kutlaması

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 26.02.2020 - 16:03, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ahmet Davuoğlu'na Sürpriz Yaş Günü Kutlaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 61. yaş günü sürpriz bir pasta ile kutlandı.
 Pazartesi gününden bu yana yoğun bir toplantı ve çalışma temposu içinde olan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyeleri ve İl Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun doğum gününü unutmadı.  Kamp yapılan otelde üzerinde Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafı bulunan bir pasta hazırlayan partililer Davutoğlu’na sürpriz yaptı. Pastayı eşi Sare Davutoğlu ile beraber kesen Gelecek Partisi lideri, partililere teşekkür etti.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 61. yaş günü sürpriz bir pasta ile kutlandı.

 Pazartesi gününden bu yana yoğun bir toplantı ve çalışma temposu içinde olan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyeleri ve İl Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun doğum gününü unutmadı.  Kamp yapılan otelde üzerinde Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafı bulunan bir pasta hazırlayan partililer Davutoğlu’na sürpriz yaptı.

Pastayı eşi Sare Davutoğlu ile beraber kesen Gelecek Partisi lideri, partililere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (