( (

Çifci’den Gazetecilere Mesaj

Gündem 11.01.2020 - 09:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çifci’den Gazetecilere Mesaj

“Bütün sıkıntılara rağmen meslek aşkını yitirmeyen bütün gazetecilerimizi tebrik ediyorum.”
Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Ahmet Çifci, aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle sivil toplumun güç aldığı basın sektörünün sıkıntılı bir süreçten geçtiğini kaydetti. Çifci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda; “Görevini her şart altında çalışmalarını sorumluluk bilinci içerisinde sürdüren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi. Basının, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu hatırlatan Başkan Çifci mesajında şunları dile getirdi: Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Günümüzde her anlamda objektif ve doğru bilgiye daha kısa sürede ulaşma ihtiyacının artmış olması, basının sorumluluğunu daha da artırmıştır. Görevini her şart altında çalışmalarını sorumluluk bilinci içerisinde sürdüren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.
“Bütün sıkıntılara rağmen meslek aşkını yitirmeyen bütün gazetecilerimizi tebrik ediyorum.”

Yeniden Refah Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Ahmet Çifci, aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle sivil toplumun güç aldığı basın sektörünün sıkıntılı bir süreçten geçtiğini kaydetti. Çifci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda; “Görevini her şart altında çalışmalarını sorumluluk bilinci içerisinde sürdüren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Basının, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu hatırlatan Başkan Çifci mesajında şunları dile getirdi:

Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Günümüzde her anlamda objektif ve doğru bilgiye daha kısa sürede ulaşma ihtiyacının artmış olması, basının sorumluluğunu daha da artırmıştır. Görevini her şart altında çalışmalarını sorumluluk bilinci içerisinde sürdüren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (