( (

Çiftçi Kredisine Yeniden Yapılandırma İmkanı Gelecek

Gündem 09.01.2020 - 20:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çiftçi Kredisine Yeniden Yapılandırma İmkanı Gelecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ziraat Bankası çiftçi kredilerinde yeniden yapılandırma olanağı sağlanacağını açıkladı.
Albayrak, 2019’un son çeyreğinde yüzde 5’lik büyüme beklediklerini söyledi. İddialı açıklamalar yapan Albayrak, bu yıl enflasyonu tek haneli rakama düşürmeyi de hedeflediklerini belirtti.   T24’te yer alan habere göre; çiftçi kredileriyle ilgili de açıklama yapan Albayrak “Doğal afetlerden etkilenen veya ekonomik sebeplerden dolayı kredi geri ödemelerinde sorun yaşayan, tüm tarımsal faaliyetleri devam eden üreticilerimize yapılandırma imkanı getiriyoruz. Ziraat Bankası geri ödemede sorun yaşayan çiftçiler için borçları yüzde 9 faizle 5 yıla kadar vadelendirecek” dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ziraat Bankası çiftçi kredilerinde yeniden yapılandırma olanağı sağlanacağını açıkladı.

Albayrak, 2019’un son çeyreğinde yüzde 5’lik büyüme beklediklerini söyledi. İddialı açıklamalar yapan Albayrak, bu yıl enflasyonu tek haneli rakama düşürmeyi de hedeflediklerini belirtti.

 

T24’te yer alan habere göre; çiftçi kredileriyle ilgili de açıklama yapan Albayrak “Doğal afetlerden etkilenen veya ekonomik sebeplerden dolayı kredi geri ödemelerinde sorun yaşayan, tüm tarımsal faaliyetleri devam eden üreticilerimize yapılandırma imkanı getiriyoruz. Ziraat Bankası geri ödemede sorun yaşayan çiftçiler için borçları yüzde 9 faizle 5 yıla kadar vadelendirecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (