( (

Saadet Partisi Konyaİl Başkanı Hüseyin Saydam'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Gündem 09.01.2020 - 13:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Saadet Partisi Konyaİl Başkanı Hüseyin Saydam'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Saadet Partisi Konyaİl Başkanı Hüseyin Saydam, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir Mesaj yayınladı
İl Başkanı Hüseyin Saydam'ın mesajı şu şekilde... Gazetecilik mesleği büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Basın çalışanlarımız, zor şartlar altında bilgi ve haber akışını sağlayarak toplumun doğru bilgi ile aydınlanmasını sağlamaktadırlar. Medya organlarının çok zorlu bir dönemden geçtiği bugün bile kamuoyuna haber ve bilgi akışını objektif bir şekilde sağlamak, toplumsal sorunlar karşısında kamuoyu oluşturmak gibi önemli misyonu taşıyan basın-yayın organlarında çalışan tüm kardeşlerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. 
Saadet Partisi Konyaİl Başkanı Hüseyin Saydam, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir Mesaj yayınladı

İl Başkanı Hüseyin Saydam'ın mesajı şu şekilde...

Gazetecilik mesleği büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Basın çalışanlarımız, zor şartlar altında bilgi ve haber akışını sağlayarak toplumun doğru bilgi ile aydınlanmasını sağlamaktadırlar. Medya organlarının çok zorlu bir dönemden geçtiği bugün bile kamuoyuna haber ve bilgi akışını objektif bir şekilde sağlamak, toplumsal sorunlar karşısında kamuoyu oluşturmak gibi önemli misyonu taşıyan basın-yayın organlarında çalışan tüm kardeşlerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (