( (

Başkan Kavuş; “Görme Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız”

Bölge 06.01.2020 - 11:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Kavuş; “Görme Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız”

Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin ve beraberindeki heyet Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, görme engellilere yönelik çalışmalarda belediyelerin her zaman kendilerine destek olduğunu ifade ederek Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür etti. Dernek bünyesinde çeşitli eğitim kurslarıyla bilgisayar, Braille alfabesi, Kuran eğitimi ve dini sohbetlerin verildiğini belirten Mehmet Ali Şahin görme engelliler olarak çeşitli oyuncaklar üreterek derneği ayakta tuttuklarını kaydederek hayırseverlerin yardımıyla da engellilere her gün öğle yemeği ikram ettiklerini sözlerine ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Görme engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız” diyerek engelli olmanın hayatı yaşayama engel olmadığını belirtti. Başkan Kavuş ayrıca belediye olarak engellilere yönelik desteğin devam edeceğinin altını çizdi. Ziyaretin sonunda Altınokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başkan Mustafa Kavuş’a dernek olarak ürettikleri oyuncaktan hediye etti.
Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin ve beraberindeki heyet Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Altınokta Körler Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Şahin, görme engellilere yönelik çalışmalarda belediyelerin her zaman kendilerine destek olduğunu ifade ederek Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür etti. Dernek bünyesinde çeşitli eğitim kurslarıyla bilgisayar, Braille alfabesi, Kuran eğitimi ve dini sohbetlerin verildiğini belirten Mehmet Ali Şahin görme engelliler olarak çeşitli oyuncaklar üreterek derneği ayakta tuttuklarını kaydederek hayırseverlerin yardımıyla da engellilere her gün öğle yemeği ikram ettiklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Görme engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız” diyerek engelli olmanın hayatı yaşayama engel olmadığını belirtti. Başkan Kavuş ayrıca belediye olarak engellilere yönelik desteğin devam edeceğinin altını çizdi. Ziyaretin sonunda Altınokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başkan Mustafa Kavuş’a dernek olarak ürettikleri oyuncaktan hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (