( (

2019'un Son Basın Buluşması Oses Çiğköfte Sponsorluğunda Yapıldı

Gündem 29.12.2019 - 19:36, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

2019'un Son Basın Buluşması Oses Çiğköfte Sponsorluğunda Yapıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İl Müdürlüğü öncülüğünde O Ses Çiğköfte ev sahipliğinde Konya’da yerel ve ulusal basın temsilcilerine yönelik program düzenlendi.
İnjir Cafe-Restaurant’da düzenlenen programa Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Özden Konur, O SES Grup Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Yaşar, Bölge Yöneticisi Mustafa Uysal katıldı. Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Bölge Yöneticisi Mustafa Uysal, “ Biz basınımızı seviyoruz. Bu tür organizasyonları sürekli standart hale getirmeyi planlıyoruz. İnşallah bu programları geleneksel hale getireceğiz. Bizleri kırmayıp buraya kadar İstanbul’dan, Bursa’dan, Kayseri’den, Adana’dan gelen O Ses Çiğköfte ortakları ile Genel Müdür Yardımcımız ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ramazan Yaşar’a ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  Haber: Ferit Hepokuk Fotoğraflar: Zeki Dursun
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İl Müdürlüğü öncülüğünde O Ses Çiğköfte ev sahipliğinde Konya’da yerel ve ulusal basın temsilcilerine yönelik program düzenlendi.

İnjir Cafe-Restaurant’da düzenlenen programa Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Özden Konur, O SES Grup Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Yaşar, Bölge Yöneticisi Mustafa Uysal katıldı. Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Bölge Yöneticisi Mustafa Uysal, “ Biz basınımızı seviyoruz. Bu tür organizasyonları sürekli standart hale getirmeyi planlıyoruz. İnşallah bu programları geleneksel hale getireceğiz. Bizleri kırmayıp buraya kadar İstanbul’dan, Bursa’dan, Kayseri’den, Adana’dan gelen O Ses Çiğköfte ortakları ile Genel Müdür Yardımcımız ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ramazan Yaşar’a ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Haber: Ferit Hepokuk

Fotoğraflar: Zeki Dursun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (