( (

Şampiyon Takımdan Başkan Saygı’ya Ziyaret

Bölge 24.12.2019 - 11:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şampiyon Takımdan Başkan Saygı’ya Ziyaret

Okullar arası düzenlenen Seydişehir Voleybol Bölge Turnuvasında şampiyon olan Bozkır Atatürk Orta Okulu öğrencileri, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı’yı ziyaret etti.
           Seydişehir’de düzenlenen Voleybol Bölge Turnuvasında Bozkır’ı temsil eden Bozkır Atatürk Orta Okulu Voleybol Takımı, turnuvayı şampiyon olarak tamamlayarak ve Bozkır’ı il genelinde temsil etme hakkı kazanan voleybol takımı, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Voleybol takımında yer alan öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Saygı, başarılarından dolayı tüm öğrencileri tek tek tebrik ederek günün anısına saat hediye etti.              Öğrencilerin elde ettiği başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, “öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Sizlerin başarılarıyla gurur duyuyor, övünüyoruz. Bu başarının sağlanmasında en büyük emeğe sahip olan başta öğrencilerimiz olmak üzere, takımı yöneten beden eğitimi öğretmenlerimiz Bekir Davulcu ve Naciye Güven’e teşekkür ediyorum. Bundan sonraki aşamada eğitime ve spora her daim desteğimizi vermeye devam edeceğimizi belirterek il genelinde düzenlenecek olan turnuvada da başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Okullar arası düzenlenen Seydişehir Voleybol Bölge Turnuvasında şampiyon olan Bozkır Atatürk Orta Okulu öğrencileri, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı’yı ziyaret etti.

           Seydişehir’de düzenlenen Voleybol Bölge Turnuvasında Bozkır’ı temsil eden Bozkır Atatürk Orta Okulu Voleybol Takımı, turnuvayı şampiyon olarak tamamlayarak ve Bozkır’ı il genelinde temsil etme hakkı kazanan voleybol takımı, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Voleybol takımında yer alan öğrencileri makamında ağırlayan Başkan Saygı, başarılarından dolayı tüm öğrencileri tek tek tebrik ederek günün anısına saat hediye etti.

 

           Öğrencilerin elde ettiği başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, “öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Sizlerin başarılarıyla gurur duyuyor, övünüyoruz. Bu başarının sağlanmasında en büyük emeğe sahip olan başta öğrencilerimiz olmak üzere, takımı yöneten beden eğitimi öğretmenlerimiz Bekir Davulcu ve Naciye Güven’e teşekkür ediyorum. Bundan sonraki aşamada eğitime ve spora her daim desteğimizi vermeye devam edeceğimizi belirterek il genelinde düzenlenecek olan turnuvada da başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (