( (

Falcon Küçük Sporcuları Sevindirdi

Gündem 23.12.2019 - 12:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Falcon Küçük Sporcuları Sevindirdi

Falcon ve Çekirdek zekâ sponsorluğunda 22 Aralık 2019 Pazar günü Konya’da gerçekleştirilen, 1.Falkon Düz Bisiklet Yarışı ödül sahiplerini buldu.
Küçük sporcuları bisiklet sporuna kazandırmak amacıyla yarışı düzenleyen Falcon, Konya’da yerli üretim yapan  ve tanınmış  motosiklet markalarından biridir. Bisiklet üretimi de yapan Falcon ilk kez bir bisiklet yarışına öncülük yapıyor. Çocukların zekâ gelişiminde öncülük yapan Çekirdekzekâ’nın sponsorluğu  yarışa ilgiyi arttırdı. Türkiye Bisiklet Federasyonu Konya Bisiklet İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan kros yarışları, Ümit Çökmen ve Süleyman Coşar ’ın direktörlüğünde düzenlenen 1.Falcon Düz Bisiklet Yarışı ile başladı. Konya Enduro Motor Parkurunda lisansız kategoride, 2006-2007-2008-2009 doğumlu yarışçılar 1500m parkurda 1 tur yarıştı. Lisanslı sporcular ise 1500m parkurda 4 tur yarıştı. Yarışmanın sonucunda birinciler Falcon bisiklet kazanırken, ikinci ve üçüncüler Çekirdekzekâ oyun seti kazandılar. Falcon Motosiklet ve Bisiklet Firması Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Kolat, ilk kez bisiklet yarışı düzenlediklerini ve her yıl düzenleyeceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti; “ Falcon olarak birçok başarıya imza attık. Çocuklarımızın bisiklet yarışındaki mutluluğu bizim kararlılığımızda etken oldu ve Çekirdekzeka’nın sponsorluğu da bize ayrı bir güç verdi, Falcon olarak mutluyuz” dedi. Falcon Motosiklet ve Bisiklet Firması Genel Müdürü İlhan Yaşamış birincilere ödüllerini taktim etti ve “sporun ve sporcunun her zaman yanındayız, sağlıklı nesillerin hem bedensel hem de zihinsel olarak iyi yetiştirilmesi gerekiyor, çocuklarımızın sporla bedensel gelişimlerini zeka oyunları ile de bilişsel gelişimlerini tamamlayacaklarına inanıyorum” dedi. Çekirdekzekâ Eğitim Materyalleri Yönetim Kurulu Başkanı  İlhan Sert; ”Sporun ve zeka oyunlarının çocuklarımızın gelişiminde önemli yer tuttuğunu,  bu organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.” Sert;” Türkiye’de motosiklet ve bisiklet sektöründe önemli bir yeri bulunan  Falcon  firmasının bisiklet yarışında ana sponsor olarak yer alması Konya için büyük bir kazançtır, biz ÇekirdekZeka olarak çocukların gelişimine katkısı olan hiçbir faaliyette bulunmaktan kaçınmayacağız.” Dedi.
Falcon ve Çekirdek zekâ sponsorluğunda 22 Aralık 2019 Pazar günü Konya’da gerçekleştirilen, 1.Falkon Düz Bisiklet Yarışı ödül sahiplerini buldu.

Küçük sporcuları bisiklet sporuna kazandırmak amacıyla yarışı düzenleyen Falcon, Konya’da yerli üretim yapan  ve tanınmış  motosiklet markalarından biridir. Bisiklet üretimi de yapan Falcon ilk kez bir bisiklet yarışına öncülük yapıyor. Çocukların zekâ gelişiminde öncülük yapan Çekirdekzekâ’nın sponsorluğu  yarışa ilgiyi arttırdı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Konya Bisiklet İl Temsilciliğinin faaliyet programında yer alan kros yarışları, Ümit Çökmen ve Süleyman Coşar ’ın direktörlüğünde düzenlenen 1.Falcon Düz Bisiklet Yarışı ile başladı.

Konya Enduro Motor Parkurunda lisansız kategoride, 2006-2007-2008-2009 doğumlu yarışçılar 1500m parkurda 1 tur yarıştı. Lisanslı sporcular ise 1500m parkurda 4 tur yarıştı. Yarışmanın sonucunda birinciler Falcon bisiklet kazanırken, ikinci ve üçüncüler Çekirdekzekâ oyun seti kazandılar.

Falcon Motosiklet ve Bisiklet Firması Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Kolat, ilk kez bisiklet yarışı düzenlediklerini ve her yıl düzenleyeceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti; “ Falcon olarak birçok başarıya imza attık. Çocuklarımızın bisiklet yarışındaki mutluluğu bizim kararlılığımızda etken oldu ve Çekirdekzeka’nın sponsorluğu da bize ayrı bir güç verdi, Falcon olarak mutluyuz” dedi.

Falcon Motosiklet ve Bisiklet Firması Genel Müdürü İlhan Yaşamış birincilere ödüllerini taktim etti ve “sporun ve sporcunun her zaman yanındayız, sağlıklı nesillerin hem bedensel hem de zihinsel olarak iyi yetiştirilmesi gerekiyor, çocuklarımızın sporla bedensel gelişimlerini zeka oyunları ile de bilişsel gelişimlerini tamamlayacaklarına inanıyorum” dedi.

Çekirdekzekâ Eğitim Materyalleri Yönetim Kurulu Başkanı  İlhan Sert; ”Sporun ve zeka oyunlarının çocuklarımızın gelişiminde önemli yer tuttuğunu,  bu organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.”

Sert;” Türkiye’de motosiklet ve bisiklet sektöründe önemli bir yeri bulunan  Falcon  firmasının bisiklet yarışında ana sponsor olarak yer alması Konya için büyük bir kazançtır, biz ÇekirdekZeka olarak çocukların gelişimine katkısı olan hiçbir faaliyette bulunmaktan kaçınmayacağız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (