( (

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Fotoğraf Sergisi ve Fikir Duvarı

Bölge 17.12.2019 - 13:55, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Fotoğraf Sergisi ve Fikir Duvarı

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Kültür Park’ta “MAZLUM ÜMMETTEN SES VAR: Doğu Türkistan & Filistin” konulu bir fotoğraf sergisi açıp fikir duvarı çalışması yaptı.
Doğu Türkistan’daki ve Filistin’deki mazlum insanların durumuna dikkat çekebilmek ve farkındalık oluşturabilmek için bu çalışmayı yaptıklarını söyleyen Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Necip Fazıl KOCAMAN, “Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları olarak, biz Türkiye’mizde yapılan her işi ya gündeme gelmek için yapıldığını ya da o organizasyonu yapan kurumların, STK’ların gündeminde olduğu için yapıldığı kanaatindeyiz. Rahmetli Erbakan hocamızdan örendiğimiz ve o hayattayken gördüğümüz üzere, biz bugün sadece Doğu Türkistan ve Filistin’deki mazlum coğrafyaları değil, dünyadaki tüm mazlum ve mağdur insanları gündemimizde tutmaya çalışıyoruz. Bu minvalde de, Konya halkımızın orada yalanan zulümlerden haberdar olabilmeleri için bir Fotoğraf Sergisi açtık. Sergiyi gezdikten sonra ise, duygu ve düşüncelerini alabilmek ve serbestçe istediklerini yazabilmeleri için bir Fikir Duvarı çalışması yaptık. İnşallah burada yapılan bu çalışma ile Doğu Türkistan ve Filistin’i az da olsa halkımızın gündemine sokabilmişizdir.” Dedi Konya halkının da yoğun ilgisiyle gerçekleşen sergi, Cumartesi ve Pazar 2 gün sürdü.
Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Kültür Park’ta “MAZLUM ÜMMETTEN SES VAR: Doğu Türkistan & Filistin” konulu bir fotoğraf sergisi açıp fikir duvarı çalışması yaptı.

Doğu Türkistan’daki ve Filistin’deki mazlum insanların durumuna dikkat çekebilmek ve farkındalık oluşturabilmek için bu çalışmayı yaptıklarını söyleyen Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Necip Fazıl KOCAMAN, “Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları olarak, biz Türkiye’mizde yapılan her işi ya gündeme gelmek için yapıldığını ya da o organizasyonu yapan kurumların, STK’ların gündeminde olduğu için yapıldığı kanaatindeyiz. Rahmetli Erbakan hocamızdan örendiğimiz ve o hayattayken gördüğümüz üzere, biz bugün sadece Doğu Türkistan ve Filistin’deki mazlum coğrafyaları değil, dünyadaki tüm mazlum ve mağdur insanları gündemimizde tutmaya çalışıyoruz. Bu minvalde de, Konya halkımızın orada yalanan zulümlerden haberdar olabilmeleri için bir Fotoğraf Sergisi açtık. Sergiyi gezdikten sonra ise, duygu ve düşüncelerini alabilmek ve serbestçe istediklerini yazabilmeleri için bir Fikir Duvarı çalışması yaptık. İnşallah burada yapılan bu çalışma ile Doğu Türkistan ve Filistin’i az da olsa halkımızın gündemine sokabilmişizdir.” Dedi

Konya halkının da yoğun ilgisiyle gerçekleşen sergi, Cumartesi ve Pazar 2 gün sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (