( (

Vera Hukuk ve Danışmanlık Bürosu Dualarla Hizmete Başladı

Gündem 15.12.2019 - 13:26, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Vera Hukuk ve Danışmanlık Bürosu Dualarla Hizmete Başladı

Konya Barosuna Kayıtlı Av. Gülşah Aybike Yılmaz ve Av. Burcu Çoşkun’un ortak oldukları Vera Hukuk ve Danışmanlık bürosunun açılışı yapılarak, hizmete başladı. Açılışa katılım yoğundu.
 Konya Adliye Sarayı karşı MY Ofis İş merkezindeki açılışa Konya Barosu Başkan Yardımcısı Av. Oktay Unkur, Av. Cengiz Erkoyuncu, Konya Eski Milletvekillerinden Hasan Kaya, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı İsmet Karababa ile davetliler katıldı.  Vera Hukuk ve Danışmanlık Bürosunun Açılışında konuşan Konya Barosu Başkan Yardımcısı Av. Oktay Unkur, “Meslektaşlarımızın yeni hukuk ve Danışmanlık bürosunun açılışını yaptık. Hayırlı olsun. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi. Av. Cengiz Erkoyuncu, “Genç nesil meslektaşlarımızın çoğalması bizleri mutlu ediyor.  Kendilerine bereketli kazançlar ve başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” dedi. Av. Gülşah Aybike Yılmaz, “ Avukat arkadaşım Burcu Coşkun’la birlikte kurduğumuz Vera Hukuk ve Danışmanlık büromuzda, hukuki davalar ve danışmanlık hizmetinde bulunacağız. Büromuzun açılışa katılıp bizlere destek verenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Av. Burcu Coşkun da "Bu sevinçli ve heyecanlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi.
Konya Barosuna Kayıtlı Av. Gülşah Aybike Yılmaz ve Av. Burcu Çoşkun’un ortak oldukları Vera Hukuk ve Danışmanlık bürosunun açılışı yapılarak, hizmete başladı. Açılışa katılım yoğundu.

 Konya Adliye Sarayı karşı MY Ofis İş merkezindeki açılışa Konya Barosu Başkan Yardımcısı Av. Oktay Unkur, Av. Cengiz Erkoyuncu, Konya Eski Milletvekillerinden Hasan Kaya, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı İsmet Karababa ile davetliler katıldı.

 Vera Hukuk ve Danışmanlık Bürosunun Açılışında konuşan Konya Barosu Başkan Yardımcısı Av. Oktay Unkur, “Meslektaşlarımızın yeni hukuk ve Danışmanlık bürosunun açılışını yaptık. Hayırlı olsun. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Av. Cengiz Erkoyuncu, “Genç nesil meslektaşlarımızın çoğalması bizleri mutlu ediyor.  Kendilerine bereketli kazançlar ve başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Av. Gülşah Aybike Yılmaz, “ Avukat arkadaşım Burcu Coşkun’la birlikte kurduğumuz Vera Hukuk ve Danışmanlık büromuzda, hukuki davalar ve danışmanlık hizmetinde bulunacağız. Büromuzun açılışa katılıp bizlere destek verenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Av. Burcu Coşkun da "Bu sevinçli ve heyecanlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (