( (

Dağcılardan Örnek Davranış

Gündem 10.12.2019 - 20:02, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dağcılardan Örnek Davranış

Konyalı Şehit Yunus Mermer'in aziz hatırası için 08 Aralık 2019 tarihinde Isparta İlimiz, Yenişarbademli İlçemiz, Anamas Dağı, Dedegöl Zirvesine (2995 m.) tırmanan Konyalı dağcılar Cemal Odabaşı, Ömer Gülcan Uğur Kızılköy şehidimizin künyesini zirveye bıraktılar.
Zirve defterini imzalayarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Flamasını ve şanlı Al bayrağımızı zirvede dalgalandırdılar. Şehit Yunus Mermer: 11 Ekim 2019 tarihinde Barış Pınarı Operasyonunda YPG-PYD (PKK) terör örgütü mensupları tarafından Suriye Azez-Tel Rıfat Bölgesinde askeri üs bölgemize yapılan hayvanlı saldırıda şehit düşmüştü. Şehit Yunus Mermer 25 yaşında ve bekârdı. Şehidimiz 12 Ekim 2019 günü namazgâhta kılınan cenaze namazı ardından Konya Garnizon Şehitliğine defnedilmiştir. Dağcı Odabaşı yaptığı açıklamada; “Bu tırmanışı Şehit Uzman Çavuş Yunus Mermer’in aziz hatırasına yaptıklarını, bundan sonra yapacakları her tırmanışı bir şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak için yapacaklarını, şehitlerimizin adını ebediyete kadar yaşatmanın gayreti içinde olacakları, bu güzel vatan için hayatlarını feda eden kahramanları asla unutmayacaklarını, eğer bugün bu dağlara özgürce tırmanış gerçekleştirebiliyorsak onların sayesinde oluğunu” Söyledi.  
Konyalı Şehit Yunus Mermer'in aziz hatırası için 08 Aralık 2019 tarihinde Isparta İlimiz, Yenişarbademli İlçemiz, Anamas Dağı, Dedegöl Zirvesine (2995 m.) tırmanan Konyalı dağcılar Cemal Odabaşı, Ömer Gülcan Uğur Kızılköy şehidimizin künyesini zirveye bıraktılar.

Zirve defterini imzalayarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Flamasını ve şanlı Al bayrağımızı zirvede dalgalandırdılar.

Şehit Yunus Mermer: 11 Ekim 2019 tarihinde Barış Pınarı Operasyonunda YPG-PYD (PKK) terör örgütü mensupları tarafından Suriye Azez-Tel Rıfat Bölgesinde askeri üs bölgemize yapılan hayvanlı saldırıda şehit düşmüştü.

Şehit Yunus Mermer 25 yaşında ve bekârdı. Şehidimiz 12 Ekim 2019 günü namazgâhta kılınan cenaze namazı ardından Konya Garnizon Şehitliğine defnedilmiştir.

Dağcı Odabaşı yaptığı açıklamada; “Bu tırmanışı Şehit Uzman Çavuş Yunus Mermer’in aziz hatırasına yaptıklarını, bundan sonra yapacakları her tırmanışı bir şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak için yapacaklarını, şehitlerimizin adını ebediyete kadar yaşatmanın gayreti içinde olacakları, bu güzel vatan için hayatlarını feda eden kahramanları asla unutmayacaklarını, eğer bugün bu dağlara özgürce tırmanış gerçekleştirebiliyorsak onların sayesinde oluğunu” Söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (