( (

Cumhuriyet Bayramını, “Birlikte” Kutladılar

Gündem 30.10.2019 - 10:17, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Cumhuriyet Bayramını, “Birlikte” Kutladılar

Cumhuriyet Bayramı’nın 96. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtta bir araya gelen CHP, ADD, Eğitim-İş, ÇYDD ve Türkiye Emekliler Derneği başkanları ve üyeleri anıta çelenk sunarak, saygı duruşundan sonra İstiklal Marşını okudular.
Atatürk Anıtındaki Cumhuriyet Bayramı kutlama programına CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP Bir önceki dönem Milletvekili Hüsnü Bozkurt, İlçe Başkanları, ADD Konya Şube Başkanı Sinan Düzenli, Eğitim –İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit,  ÇYDD Konya Şube Başkanı Fatma Sibel Ünsal, Türkiye Emekliler Derneği Konya Şube Başkanı Gülhan Çağlar ve vatandaşlar katıldı.  Cumhuriyetimize Türk Milleti sonsuza kadar sahip çıkacaktır   Atatürk Anıtında konuşan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Türk Milletinin Bayramını kutlayarak, “Onurlu bireyler olarak milletimizle birlikte Cumhuriyet bayramımızı kutluyoruz. Bizlere bugünleri armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnetle buradan anıyoruz. Atatürk ve silah arkadaşları cumhuriyeti kurmayı başarmış büyük bir kadrodur. Küçümsenmesini asla kabul etmiyoruz. Bu kadroların ruhu Kuvay-i Milliye ruhudur. Bu ruh sayesinde cumhuriyetimiz ilerledi. Cumhuriyet aynı zamanda bir kadın dayanışması ve sahiplenmesidir. Cumhuriyetimiz ve devrimlerinden asla geri dönüş olmayacaktır. Karşı devrim hiçbir zaman bunu başaramayacaktır. Türk Milleti ve gençliği sonsuza kadar sahip çıkmaya devam edecektir. Bundan hiçbir kimsenin kuşkusu olmasın. Cumhuriyetimizin 96. Yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum” dedi.  
Cumhuriyet Bayramı’nın 96. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Atatürk Anıtta bir araya gelen CHP, ADD, Eğitim-İş, ÇYDD ve Türkiye Emekliler Derneği başkanları ve üyeleri anıta çelenk sunarak, saygı duruşundan sonra İstiklal Marşını okudular.

Atatürk Anıtındaki Cumhuriyet Bayramı kutlama programına CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, CHP Bir önceki dönem Milletvekili Hüsnü Bozkurt, İlçe Başkanları, ADD Konya Şube Başkanı Sinan Düzenli, Eğitim –İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit,  ÇYDD Konya Şube Başkanı Fatma Sibel Ünsal, Türkiye Emekliler Derneği Konya Şube Başkanı Gülhan Çağlar ve vatandaşlar katıldı. 

Cumhuriyetimize Türk Milleti sonsuza kadar sahip çıkacaktır

 

Atatürk Anıtında konuşan CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Türk Milletinin Bayramını kutlayarak, “Onurlu bireyler olarak milletimizle birlikte Cumhuriyet bayramımızı kutluyoruz. Bizlere bugünleri armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnetle buradan anıyoruz. Atatürk ve silah arkadaşları cumhuriyeti kurmayı başarmış büyük bir kadrodur. Küçümsenmesini asla kabul etmiyoruz. Bu kadroların ruhu Kuvay-i Milliye ruhudur. Bu ruh sayesinde cumhuriyetimiz ilerledi. Cumhuriyet aynı zamanda bir kadın dayanışması ve sahiplenmesidir. Cumhuriyetimiz ve devrimlerinden asla geri dönüş olmayacaktır. Karşı devrim hiçbir zaman bunu başaramayacaktır. Türk Milleti ve gençliği sonsuza kadar sahip çıkmaya devam edecektir. Bundan hiçbir kimsenin kuşkusu olmasın. Cumhuriyetimizin 96. Yıldönümü ve Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (