( (

Cücük: “Milletimiz, Cumhuriyetimizi Sonsuza Kadar Koruyacaktır.”

Gündem 28.10.2019 - 10:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Cücük: “Milletimiz, Cumhuriyetimizi Sonsuza Kadar Koruyacaktır.”

Tedem Özel Eğitim Kurumları Kurucularından Ömer Cücük, Cumhuriyet Bayramının 96. Yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak milletimizin Türkiye Cumhuriyetini birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar koruyacağını ifade etti.
Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Ömer Cücük, “Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlığına düşkün, onurlu yaşamaktan başka seçeneği olmayan aziz milletimizin eseridir. Aynı zamanda Milli Mücadele’nin taçlanmış halidir. Özel Tedem Eğitim Kurumları olarak yetiştirdiğimiz çocuklarımız, ülkemiz için şehit olanları asla unutmayacaktır. Cumhuriyetimizle birlikte kazanımlarına, memleketine sonsuza kadar sahip çıkacaktır. Bizler Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi her gün minnet ve şükran ile anarken, onları asla unutmayacağız. Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ödün vermeden ilerleyerek gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakmanın çabası içinde olacağız. Bu mutlu ve onurlu günde Cumhuriyetimizin 96. yılına ulaşmasının sevincini milletimizle birlikte yaşıyoruz.” dedi.   Türk Milleti Sonsuza Kadar Cumhuriyetimize Sahip Çıkacaktır.   Ülkemiz birlik ve beraberlik içinde cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacağına dikkat çeken Ömer Cücük, “Cumhuriyetimizin Kurucusu, büyük devlet adamı, hiç kuşkusuz son yüzyılın en büyük dehası Mustafa Kemal Atatürk: ‘Benim en büyük eserim Cumhuriyet’ demiştir. Atatürk’e göre çağdaşlaşmak her şeyden önce bir yaşam davası, bir var olma mücadelesidir. En büyük arzusu ise fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir nesil yetiştirmektir. Bu doğrultuda Cumhuriyet ile demokratik, eşitlikçi, insan haklarına dayalı bir yaşamı, kadın-erkek ayrımı gözetmeksizin hepimize sunarak armağan etmiştir. Hiç şüphesiz milletimiz, Türkiye Cumhuriyetini birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar koruyarak sahip çıkacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphe ve endişesi olmamalıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurucu kahramanları rahmetle, hürmetle, minnetle anıyorum. Vatan uğruna canlarını seve seve veren kahraman şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dileyerek Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” dedi.
Tedem Özel Eğitim Kurumları Kurucularından Ömer Cücük, Cumhuriyet Bayramının 96. Yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak milletimizin Türkiye Cumhuriyetini birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar koruyacağını ifade etti.

Türk milletinin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Ömer Cücük, “Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlığına düşkün, onurlu yaşamaktan başka seçeneği olmayan aziz milletimizin eseridir. Aynı zamanda Milli Mücadele’nin taçlanmış halidir. Özel Tedem Eğitim Kurumları olarak yetiştirdiğimiz çocuklarımız, ülkemiz için şehit olanları asla unutmayacaktır. Cumhuriyetimizle birlikte kazanımlarına, memleketine sonsuza kadar sahip çıkacaktır.

Bizler Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi her gün minnet ve şükran ile anarken, onları asla unutmayacağız. Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ödün vermeden ilerleyerek gelecek nesillere güçlü bir Türkiye bırakmanın çabası içinde olacağız. Bu mutlu ve onurlu günde Cumhuriyetimizin 96. yılına ulaşmasının sevincini milletimizle birlikte yaşıyoruz.” dedi.

 

Türk Milleti Sonsuza Kadar Cumhuriyetimize Sahip Çıkacaktır.

 

Ülkemiz birlik ve beraberlik içinde cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacağına dikkat çeken Ömer Cücük, “Cumhuriyetimizin Kurucusu, büyük devlet adamı, hiç kuşkusuz son yüzyılın en büyük dehası Mustafa Kemal Atatürk: ‘Benim en büyük eserim Cumhuriyet’ demiştir. Atatürk’e göre çağdaşlaşmak her şeyden önce bir yaşam davası, bir var olma mücadelesidir. En büyük arzusu ise fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir nesil yetiştirmektir. Bu doğrultuda Cumhuriyet ile demokratik, eşitlikçi, insan haklarına dayalı bir yaşamı, kadın-erkek ayrımı gözetmeksizin hepimize sunarak armağan etmiştir. Hiç şüphesiz milletimiz, Türkiye Cumhuriyetini birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar koruyarak sahip çıkacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphe ve endişesi olmamalıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurucu kahramanları rahmetle, hürmetle, minnetle anıyorum. Vatan uğruna canlarını seve seve veren kahraman şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dileyerek Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (