( (

Ak Parti Konya Milletvekili Usta’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Gündem 28.10.2019 - 10:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Parti Konya Milletvekili Usta’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Kutlama Mesajı yayınladı.
Usta'nın mesajı şu şekilde... Cumhuriyetimiz, kökeni, inancı fark etmeksizin tüm vatandaşlarımızın ortak değeri olmuştur. Bugün, dirilişimizin ve şahlanışımızın sembolü Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü yaşamanın gururu içerisindeyiz. Kahraman bir ecdadın emanetçileri olarak bekamıza yönelik hiçbir saldırı hiçbir tehdit bağımsız ve güçlü Türkiye’yi yarınlara taşımamıza mani olamaz. Milletimizden aldığımız güçle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıma hedefine azimle ilerlemeye devam edeceğiz. Bu duygularla, birlik ve beraberliğimizin timsali Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için kanla, canla mücadele eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi minnetle, rahmetle yâd ediyorum.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Kutlama Mesajı yayınladı.

Usta'nın mesajı şu şekilde...

Cumhuriyetimiz, kökeni, inancı fark etmeksizin tüm vatandaşlarımızın ortak değeri olmuştur. Bugün, dirilişimizin ve şahlanışımızın sembolü Cumhuriyetimizin 96. yıldönümünü yaşamanın gururu içerisindeyiz.

Kahraman bir ecdadın emanetçileri olarak bekamıza yönelik hiçbir saldırı hiçbir tehdit bağımsız ve güçlü Türkiye’yi yarınlara taşımamıza mani olamaz. Milletimizden aldığımız güçle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıma hedefine azimle ilerlemeye devam edeceğiz.

Bu duygularla, birlik ve beraberliğimizin timsali Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğü için kanla, canla mücadele eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi minnetle, rahmetle yâd ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (