( (

İnsan, İnsanın Yurdudur

Siyaset 27.10.2019 - 13:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İnsan, İnsanın Yurdudur

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Konya’ya geldi.
İlk ziyaretini İl Başkanı Hüseyin Saydam ile birlikte, Konya İl Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Mustafa Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Emniyet Müdürü’ne ziyaretin ardından Karaduman ve Saydam, Cuma namazını Alâaddin Camii’nde kıldı ve akabinde Rampalı çarşı civarındaki esnaflara ziyaretlerde bulundu. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Lütfi Yalman’ın da katılımlarıyla, geçtiğimiz günlerde annesi vefat eden Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’a da ziyarette bulunan Karaduman ve Saydam, taziye dileklerini ilettiler. Konuk taziye dilekleri için gelen heyete teşekkürlerini iletti. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene Prof. Dr. Fuat Sezgin’in anısına düzenlenen Konya Kitap Fuarına katılan Karaduman, kitap severlerle buluştu. İmza ve söyleşi için orada bulunan İhsan Süreyya Sırma ve Türkiye’nin en genç yazarı Yusuf Şahin ile de bir araya gelen Karaduman, yayınevlerinin stantlarına ziyarette bulundu. Ziyaretlerin ardından Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı’na geçen Karaduman, önce Nalçacı Taraftar Grubu başkanı ve üyelerini ağırladı, ardından Konya İl Başkanlığı’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı Cumartesi günü, Yeni Bir Dünya Sanayici ve İş Adamları Derneği (YENİAD)’nin düzenlediği kahvaltılı iş adamları buluşmasına katılan Karaduman şunları ifade etti; “Bir taraftan bu çalışmaları yaparken, bir taraftan da dünya, kapitalizmi  -servetin sınırlı ellerde toplanmasını- amaç edinmiş, hakkı ve adaleti, hakça paylaşımı değil, gücü, zorbalığı, kaba kuvveti, çıkar ve imtiyazı esas olarak kabul eden kapitalizm bugün gelinen noktada insanlığı sefalete mahkûm etmektedir. 2. Dünya Savaşı’ndan sonra nasıl ki komünizm yıkıldıysa, bugün gelinen noktada da kapitalizmin yıkılması en büyük mukadderattır. İnsanı, insanın kurdu olarak gören bu anlayışın yerine, insanı yalnızca insanın yurdu, korunağı, barınağı olabileceğini tatbik edebileceğimiz bir sistemi inşa etmeyi Cenab-ı Hakk hepimize nasip etsin. Bu 8 milyar insanlık içerisinde bir kesim açlıktan ölürken, öbür kesimin obeziteden öldüğü değil, bütün insanlığın -Müslüman olsun ya da olmasın- hak ve adalet temelinde yaşayabileceği Yeni Bir Dünya’yı kurmayı Cenab-ı Hakk bize nasip etsin.” Karaduman, YENİAD’taki programının ardından İl Teşkilatına geçerek bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerinin ardından akşam Kanal 42’de İzdüşüm programına konuk olan Karaduman, parti gençlik kollarının bir toplantısına katıldıktan sonra Ankara’ya döndü.
Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Konya’ya geldi.

İlk ziyaretini İl Başkanı Hüseyin Saydam ile birlikte, Konya İl Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Mustafa Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Emniyet Müdürü’ne ziyaretin ardından Karaduman ve Saydam, Cuma namazını Alâaddin Camii’nde kıldı ve akabinde Rampalı çarşı civarındaki esnaflara ziyaretlerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Lütfi Yalman’ın da katılımlarıyla, geçtiğimiz günlerde annesi vefat eden Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’a da ziyarette bulunan Karaduman ve Saydam, taziye dileklerini ilettiler. Konuk taziye dilekleri için gelen heyete teşekkürlerini iletti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene Prof. Dr. Fuat Sezgin’in anısına düzenlenen Konya Kitap Fuarına katılan Karaduman, kitap severlerle buluştu. İmza ve söyleşi için orada bulunan İhsan Süreyya Sırma ve Türkiye’nin en genç yazarı Yusuf Şahin ile de bir araya gelen Karaduman, yayınevlerinin stantlarına ziyarette bulundu.

Ziyaretlerin ardından Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı’na geçen Karaduman, önce Nalçacı Taraftar Grubu başkanı ve üyelerini ağırladı, ardından Konya İl Başkanlığı’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı

Cumartesi günü, Yeni Bir Dünya Sanayici ve İş Adamları Derneği (YENİAD)’nin düzenlediği kahvaltılı iş adamları buluşmasına katılan Karaduman şunları ifade etti; “Bir taraftan bu çalışmaları yaparken, bir taraftan da dünya, kapitalizmi  -servetin sınırlı ellerde toplanmasını- amaç edinmiş, hakkı ve adaleti, hakça paylaşımı değil, gücü, zorbalığı, kaba kuvveti, çıkar ve imtiyazı esas olarak kabul eden kapitalizm bugün gelinen noktada insanlığı sefalete mahkûm etmektedir. 2. Dünya Savaşı’ndan sonra nasıl ki komünizm yıkıldıysa, bugün gelinen noktada da kapitalizmin yıkılması en büyük mukadderattır. İnsanı, insanın kurdu olarak gören bu anlayışın yerine, insanı yalnızca insanın yurdu, korunağı, barınağı olabileceğini tatbik edebileceğimiz bir sistemi inşa etmeyi Cenab-ı Hakk hepimize nasip etsin. Bu 8 milyar insanlık içerisinde bir kesim açlıktan ölürken, öbür kesimin obeziteden öldüğü değil, bütün insanlığın -Müslüman olsun ya da olmasın- hak ve adalet temelinde yaşayabileceği Yeni Bir Dünya’yı kurmayı Cenab-ı Hakk bize nasip etsin.”

Karaduman, YENİAD’taki programının ardından İl Teşkilatına geçerek bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerinin ardından akşam Kanal 42’de İzdüşüm programına konuk olan Karaduman, parti gençlik kollarının bir toplantısına katıldıktan sonra Ankara’ya döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (