( (

Gazi Süleyman Ege Okurlarıyla Buluştu

Kültür Sanat 25.10.2019 - 15:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gazi Süleyman Ege Okurlarıyla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Konya Kitap Günleri'nde okurları ile buluşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege de Sınırbozan & Düşersem Elimden Tut kitabını Konya Kitap Günlerine gelen ziyaretçilere imzaladı.
 Kitabı hakkında bilgi veren Ege, “1992-2000 yılları arasında terörle mücadelede Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki birliklerde görev yaptım. Bu arada birçok terör eylemine şahit oldum. Çatışmalarda kaybettiğimiz silah arkadaşlarımızı ateşin ortasından alıp hastanelere gönderdik. Burada düzenlenen tören ile şehitlerimizin naaşları memleketlerine gönderildi. Bizzat o törenlere de katıldım. Yüreğimizdeki sızıları anlatmaya kelimeler yetmezdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden Vazife Malulü olarak emekli olduktan sonra yaklaşık 14 yıldır Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde üyelik ve yöneticilik yapmaktayım. Bir çatışma ve şehit haberi aldığımızda içimden “inşallah ilimizden değildir” dediğim oluyor. İnşallah şuan halen devam etmekte olan Barış Pınarı Hareketinde kahraman ordumuz muzaffer olur,gaziler olarak her daim göreve hazırız  dedi.   Düzenlenen imza gününde okurları ile buluşan Gazi Süleyman Ege , “Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen Konya Kitap Günleri kapsamında Selçukya Kültür Sanat Derneği Standında SINIRBOZAN adlı kitabımı okurlarıma imzaladım. Benim ilk kitabım ve ilk fuarım oldu. Konya’mızda böyle güzel Konya Kitap Günleri kazandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve ekibine teşekkür ederim. Konyalı hemşerilerimizin Konya Kitap Günlerine olan ilgisi de oldukça güzel. Selçukya Kültür Sanat Standında kitabımı imzalama fırsat veren dernek yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ederim. İmza günümde beni yalnız bırakmayan başta aileme, okuyucularıma,hemşehrilerime, mesai arkadaşlarıma ve kahraman gazilerimize da teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Konya Kitap Günleri'nde okurları ile buluşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege de Sınırbozan & Düşersem Elimden Tut kitabını Konya Kitap Günlerine gelen ziyaretçilere imzaladı.

 Kitabı hakkında bilgi veren Ege, “1992-2000 yılları arasında terörle mücadelede Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki birliklerde görev yaptım. Bu arada birçok terör eylemine şahit oldum. Çatışmalarda kaybettiğimiz silah arkadaşlarımızı ateşin ortasından alıp hastanelere gönderdik. Burada düzenlenen tören ile şehitlerimizin naaşları memleketlerine gönderildi. Bizzat o törenlere de katıldım. Yüreğimizdeki sızıları anlatmaya kelimeler yetmezdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden Vazife Malulü olarak emekli olduktan sonra yaklaşık 14 yıldır Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde üyelik ve yöneticilik yapmaktayım. Bir çatışma ve şehit haberi aldığımızda içimden “inşallah ilimizden değildir” dediğim oluyor. İnşallah şuan halen devam etmekte olan Barış Pınarı Hareketinde kahraman ordumuz muzaffer olur,gaziler olarak her daim göreve hazırız  dedi.

 

Düzenlenen imza gününde okurları ile buluşan Gazi Süleyman Ege , “Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen Konya Kitap Günleri kapsamında Selçukya Kültür Sanat Derneği Standında SINIRBOZAN adlı kitabımı okurlarıma imzaladım. Benim ilk kitabım ve ilk fuarım oldu. Konya’mızda böyle güzel Konya Kitap Günleri kazandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve ekibine teşekkür ederim. Konyalı hemşerilerimizin Konya Kitap Günlerine olan ilgisi de oldukça güzel. Selçukya Kültür Sanat Standında kitabımı imzalama fırsat veren dernek yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ederim. İmza günümde beni yalnız bırakmayan başta aileme, okuyucularıma,hemşehrilerime, mesai arkadaşlarıma ve kahraman gazilerimize da teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (