( (

Babacan ve Gül Vaz mı Geçiyor?

Siyaset 24.10.2019 - 11:13, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Babacan ve Gül Vaz mı Geçiyor?

Günboyu gazetesi yazarı Fatih Ergin bugünkü yazısında, Abdullah Gül ve Ali Babacan cephesinin yeni parti kurma çalışmalarının rafa kalkabileceğini belirtti.
Günboyu gazetesi yazarı Fatih Ergin, bugünkü "Babacan ve Gül parti kurabilecek mi?" başlıklı yazısında, yani parti kurma çalışmalarını sürdüren Ali Babacan ve Abdullah Gül cephesinden bilgileri köşesine taşıdı. Ergin, "Gül ve ekibi, eğer bir erken seçim olmazsa, kurulacak yeni partinin 2023'e kadar kendisini ayakta tutmasının zor olacağını, hatta imkânı olmayacağını da değerlendiriyorlar. Bu sebeple, Babacan ve Gül oluşumlarının partileşme hareketi, erken seçime işaret eden gelişmelerin yoğunluğuna göre hızlanacak ya da yavaşlayacak... Ve belki de parti kurmaktan vazgeçecekler." dedi. Yazının tamamını okumak için tıklayınız
Günboyu gazetesi yazarı Fatih Ergin bugünkü yazısında, Abdullah Gül ve Ali Babacan cephesinin yeni parti kurma çalışmalarının rafa kalkabileceğini belirtti.

Günboyu gazetesi yazarı Fatih Ergin, bugünkü "Babacan ve Gül parti kurabilecek mi?" başlıklı yazısında, yani parti kurma çalışmalarını sürdüren Ali Babacan ve Abdullah Gül cephesinden bilgileri köşesine taşıdı.

Ergin, "Gül ve ekibi, eğer bir erken seçim olmazsa, kurulacak yeni partinin 2023'e kadar kendisini ayakta tutmasının zor olacağını, hatta imkânı olmayacağını da değerlendiriyorlar. Bu sebeple, Babacan ve Gül oluşumlarının partileşme hareketi, erken seçime işaret eden gelişmelerin yoğunluğuna göre hızlanacak ya da yavaşlayacak... Ve belki de parti kurmaktan vazgeçecekler." dedi.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (