( (

MHP (MYK ) Hüseyin Korkmaz; Barış Pınarı Harekâtı Aleyhinde Yürütülen Karalama Kampanyaları Akim Kalmaya Mahkûmdur," Dedi.

13.10.2019 - 12:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

MHP (MYK ) Hüseyin Korkmaz; Barış Pınarı Harekâtı Aleyhinde Yürütülen Karalama Kampanyaları Akim Kalmaya Mahkûmdur," Dedi.

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ( MYK ) Hüseyin Korkmaz; Barış Pınarı Harekâtı aleyhinde yürütülen karalama kampanyaları akim kalmaya mahkûmdur, dedi.
MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi (  MYK ) Hüseyin Korkmaz;  '' Barış Pınarları Harekâtı, Türkiye’nin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları, BMGK’nin terörle mücadeleye yönelik kararları ile BM sözleşmesinin 51’inci maddesinde yer alan “Meşru Müdafaa Hakkı” çerçevesinde yapılmaktadır. Harekâtın planlama ve icrasında sadece teröristler ile bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçler hedef alınmaktadır.  Kahraman Türk Askerlerimiz tarafından, sivil, masum kişilerin ve harekât bölgesindeki tarihi, kültürel, dini yapılar, altyapı tesisleri ile bölgede bulunması muhtemel dost, müttefik ülke unsurlarının ve çevrenin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmektedir.  Türkiye, DAEŞ’e karşı göğüs göğüse mücadele eden tek NATO ve Koalisyon ülkesidir.  Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekâtı ile 3 binden fazla DEAŞ’lı teröristi etkisiz hale getirmiştir. Barış Planı Harekâtı, sadece ülkemizin ve milletimizin güvenliğine değil, aynı zamanda bölgede yaşayan Kürtler, Araplar, Asurîler, Hıristiyanlar ve Yezidiler, Keldaniler gibi diğer dini ve etnik grupların da güvenliğine çok büyük önem atfediyoruz '' dedi.   MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi (  MYK ) Hüseyin Korkmaz;  '' Meşruiyetini uluslararası hukuktan alan ve Türkiye’nin güney sınırlarının güvenliğini ve iç güvenliğini de sağlamayı hedefleyen Barış Pınarı Harekâtı'nın başarısı için, bütün gücümüz ve dualarımız ile kahraman Türk Ordumuzun yanındayız. Dualarımız, ilham ve kudretini ecdadından alan şanlı ordumuz ve kahraman Mehmetçiğimizin zaferi içindir. Türkiye’nin haklı, meşru ve yerinde adımı sosyal medyada da manipülatif ve spekülatif paylaşımlarla hedef alınmaktadır. Tabii ki it ürür ve  kervan  da yürümeye devam edecektir!.  Aziz milletimiz, sadece Türk toplumunu değil,  bölgeyi ve bölgede yaşayan bütün toplulukları kalıcı barış ve huzur iklimine kavuşturmak için başlatılmıştır.  Şanlı ordumuz ve kahraman Mehmetçiklerimiz sadece terör örgütlerini yok etmek üzere sürdürdüğü harekât sırasında sivillerin ve masum insanların zarar görmemesi için azami dikkati göstermektedir. Dolayısıyla sosyal medyada ve yabancı basında Türkiye'nin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı aleyhinde yürütülen karalama kampanyaları akim kalmaya, başarısızlığa uğramaya mahkûmdur, şeklinde vurgu ve ifadelerde bulundu.  
MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ( MYK ) Hüseyin Korkmaz; Barış Pınarı Harekâtı aleyhinde yürütülen karalama kampanyaları akim kalmaya mahkûmdur, dedi.

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi (  MYK ) Hüseyin Korkmaz;  '' Barış Pınarları Harekâtı, Türkiye’nin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları, BMGK’nin terörle mücadeleye yönelik kararları ile BM sözleşmesinin 51’inci maddesinde yer alan “Meşru Müdafaa Hakkı” çerçevesinde yapılmaktadır. Harekâtın planlama ve icrasında sadece teröristler ile bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçler hedef alınmaktadır.  Kahraman Türk Askerlerimiz tarafından, sivil, masum kişilerin ve harekât bölgesindeki tarihi, kültürel, dini yapılar, altyapı tesisleri ile bölgede bulunması muhtemel dost, müttefik ülke unsurlarının ve çevrenin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmektedir.  Türkiye, DAEŞ’e karşı göğüs göğüse mücadele eden tek NATO ve Koalisyon ülkesidir.  Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı Harekâtı ile 3 binden fazla DEAŞ’lı teröristi etkisiz hale getirmiştir. Barış Planı Harekâtı, sadece ülkemizin ve milletimizin güvenliğine değil, aynı zamanda bölgede yaşayan Kürtler, Araplar, Asurîler, Hıristiyanlar ve Yezidiler, Keldaniler gibi diğer dini ve etnik grupların da güvenliğine çok büyük önem atfediyoruz '' dedi.

 

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi (  MYK ) Hüseyin Korkmaz;  '' Meşruiyetini uluslararası hukuktan alan ve Türkiye’nin güney sınırlarının güvenliğini ve iç güvenliğini de sağlamayı hedefleyen Barış Pınarı Harekâtı'nın başarısı için, bütün gücümüz ve dualarımız ile kahraman Türk Ordumuzun yanındayız. Dualarımız, ilham ve kudretini ecdadından alan şanlı ordumuz ve kahraman Mehmetçiğimizin zaferi içindir. Türkiye’nin haklı, meşru ve yerinde adımı sosyal medyada da manipülatif ve spekülatif paylaşımlarla hedef alınmaktadır. Tabii ki it ürür ve  kervan  da yürümeye devam edecektir!.  Aziz milletimiz, sadece Türk toplumunu değil,  bölgeyi ve bölgede yaşayan bütün toplulukları kalıcı barış ve huzur iklimine kavuşturmak için başlatılmıştır.  Şanlı ordumuz ve kahraman Mehmetçiklerimiz sadece terör örgütlerini yok etmek üzere sürdürdüğü harekât sırasında sivillerin ve masum insanların zarar görmemesi için azami dikkati göstermektedir. Dolayısıyla sosyal medyada ve yabancı basında Türkiye'nin başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı aleyhinde yürütülen karalama kampanyaları akim kalmaya, başarısızlığa uğramaya mahkûmdur, şeklinde vurgu ve ifadelerde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (