( (

Konya’da Çayırbaşılılar Derneği Açıldı

Gündem 07.10.2019 - 10:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya’da Çayırbaşılılar Derneği Açıldı

Konya’nın Yunak ilçesi Çayırbaşı Mahallesi Kültür ve Dayanışma derneğinin açılışı yapıldı.
   Konya Merkez Selçuklu  İlçesi Bedir  Mahallesi’nde açılışı yapılan derneğin kurdelesini  Kurucu yönetim kurulu üyesi Sait Koç   Çayırbaşı mahallesinin Konya da ikamet eden iş damları ve dernek Nofel  Polat  kesti.    Çok sayıda Çayırbaşı’lı vatandaşlar ve  Yunak  Belediyesini temsilen meclis üyesi Mehmet Ünal’ın  katıldığı açılış töreni dualarla başladı.  Protokol konuşmaları yapılarak hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.   Katılımcılara yemek ikram edilirken Hoş sohbet, kaynaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı dernek açılışına Yunak KOSKi müdürlüğün Atanan Cengiz Dalkılıç,  meclis üyesi  Mehmet Ünal ve  Çayırbaşı mahallesi Muhtarı Ahmet Şimşek’in  yanı sıra vatandaşlarda eşlik etti  Çayırbaşı Mahallesi  Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin başkanı  İş Adamı Nofel Polat  Yaptığı Açılış Konuşmasında  ‘’ Derneğimizin  açılışına  katılan başata İlçemize yeni atanan  Koski müdürü Cengiz beye , meclis üyesi Mehmet beye  ve  Çayırbaşı  mahallemizin  muhtarı Ahmet beye  tüm konuklara teşekkür ederim.  Bundan sonra ki süreçte derneğimiz tüm  Çayırbaşı köylülerimizi bir araya getirerek köyümüzün sorunlarını çözüm noktasında hep beraber mücadele edeceğiz. Senede bir gün Çayırbaşı mahallesinde  harman zamanı şölen düzenleyerek  ,köyün dışında  başka illerde ve yurt dışında yaşayan hemşerilerimizi bir araya getirerek özlem gidermelerini sağlayacağız. Ayrıca Konya’da bulunan dernek binamızda köyden gelen hemşerilerimize her konuda yardım ederek burada yalınız olmadıklarını , Çayurbaşından  Konya ya  üniversite okumaya gelen  öğrencilere de maddi  Manevi tüm desteği sağlayacağız. ‘’ dedi. Katılımcılara yemek ikramından sonra açılış programı son buldu.  
Konya’nın Yunak ilçesi Çayırbaşı Mahallesi Kültür ve Dayanışma derneğinin açılışı yapıldı.

   Konya Merkez Selçuklu  İlçesi Bedir  Mahallesi’nde açılışı yapılan derneğin kurdelesini  Kurucu yönetim kurulu üyesi Sait Koç   Çayırbaşı mahallesinin Konya da ikamet eden iş damları ve dernek Nofel  Polat  kesti.

 

 Çok sayıda Çayırbaşı’lı vatandaşlar ve  Yunak  Belediyesini temsilen meclis üyesi Mehmet Ünal’ın  katıldığı açılış töreni dualarla başladı.  Protokol konuşmaları yapılarak hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.   Katılımcılara yemek ikram edilirken Hoş sohbet, kaynaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı dernek açılışına Yunak KOSKi müdürlüğün Atanan Cengiz Dalkılıç,  meclis üyesi  Mehmet Ünal ve  Çayırbaşı mahallesi Muhtarı Ahmet Şimşek’in  yanı sıra vatandaşlarda eşlik etti

 Çayırbaşı Mahallesi  Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin başkanı  İş Adamı Nofel Polat  Yaptığı Açılış Konuşmasında  ‘’ Derneğimizin  açılışına  katılan başata İlçemize yeni atanan  Koski müdürü Cengiz beye , meclis üyesi Mehmet beye  ve  Çayırbaşı  mahallemizin  muhtarı Ahmet beye  tüm konuklara teşekkür ederim.  Bundan sonra ki süreçte derneğimiz tüm  Çayırbaşı köylülerimizi bir araya getirerek köyümüzün sorunlarını çözüm noktasında hep beraber mücadele edeceğiz. Senede bir gün Çayırbaşı mahallesinde  harman zamanı şölen düzenleyerek  ,köyün dışında  başka illerde ve yurt dışında yaşayan hemşerilerimizi bir araya getirerek özlem gidermelerini sağlayacağız. Ayrıca Konya’da bulunan dernek binamızda köyden gelen hemşerilerimize her konuda yardım ederek burada yalınız olmadıklarını , Çayurbaşından  Konya ya  üniversite okumaya gelen  öğrencilere de maddi  Manevi tüm desteği sağlayacağız. ‘’ dedi.

Katılımcılara yemek ikramından sonra açılış programı son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (