( (

NEÜ ile IBU Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Eğitim 27.09.2019 - 09:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

NEÜ ile IBU Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ile Makedonya’nın başkenti Üsküp’te bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi (IBU) arasında ikili işbirliği protokolü imzalandı.
NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ve IBU Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, iki üniversite arasında akademik ve bilimsel alanlarda işbirliğini içeren anlaşmaya göre; akademik personel ve öğrenci değişimi, ortak projeler ve etkinlikler yürütülmesi gibi konularda mutabakata vardı. Karşılıklı işbirliği protokolünü imzalayan Rektör Zorlu ve Rektör Erdem, protokolün hayırlı olmasını diledi. Çeşitli ulusal ve uluslararası işbirliği protokollerinin devamının geleceğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu, “Yurtiçi ve yurtdışında imzaladığımız işbirliği protokolleriyle öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza çok sayıda araştırma imkânı sağlayıp kendilerinin uluslararası bilgi alışverişi yapması ve tecrübe kazanması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi. İkili işbirliği protokollerine önem veren Necmettin Erbakan Üniversitesi son olarak, Ukrayna Taras Shevchenko National Üniversitesi, Ukrayna Ulusal Havacılık Üniversitesi ve Kardeşlik Derneği ile protokoller imzalamıştı.
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ile Makedonya’nın başkenti Üsküp’te bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi (IBU) arasında ikili işbirliği protokolü imzalandı.

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ve IBU Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, iki üniversite arasında akademik ve bilimsel alanlarda işbirliğini içeren anlaşmaya göre; akademik personel ve öğrenci değişimi, ortak projeler ve etkinlikler yürütülmesi gibi konularda mutabakata vardı. Karşılıklı işbirliği protokolünü imzalayan Rektör Zorlu ve Rektör Erdem, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Çeşitli ulusal ve uluslararası işbirliği protokollerinin devamının geleceğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu, “Yurtiçi ve yurtdışında imzaladığımız işbirliği protokolleriyle öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza çok sayıda araştırma imkânı sağlayıp kendilerinin uluslararası bilgi alışverişi yapması ve tecrübe kazanması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

İkili işbirliği protokollerine önem veren Necmettin Erbakan Üniversitesi son olarak, Ukrayna Taras Shevchenko National Üniversitesi, Ukrayna Ulusal Havacılık Üniversitesi ve Kardeşlik Derneği ile protokoller imzalamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (