( (

70. Yılında Yeni Konya ve Konya Basını

Gündem 09.09.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

70. Yılında Yeni Konya ve Konya Basını

Konya Aydınlar Ocağı’nın Selçuklu Salı Sohbetleri’nde bu hafta, “70.Yılında Yeni Konya ve Konya Basını” konuşulacak. KONTV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy, 1 Haziran 1949’da yayın hayatına başlayan Yeni Konya Gazetesi’nin 70 yıllık tarihini Konya Basını ile birlikte ele alarak anlatacak. Gazeteci-Yazar asını ve Konya Basınıyla ilgili öneriler de sunacak. İl Halk Kütüphanesi’nde 10 Eylül 2019 Salı günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek olan Konya Basını sohbetine bütün gönül dostları davet edildi.  

Konya Aydınlar Ocağı’nın Selçuklu Salı Sohbetleri’nde bu hafta, “70.Yılında Yeni Konya ve Konya Basını” konuşulacak.


KONTV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy, 1 Haziran 1949’da yayın hayatına başlayan Yeni Konya Gazetesi’nin 70 yıllık tarihini Konya Basını ile birlikte ele alarak anlatacak. Gazeteci-Yazar asını ve Konya Basınıyla ilgili öneriler de sunacak.


İl Halk Kütüphanesi’nde 10 Eylül 2019 Salı günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek olan Konya Basını sohbetine bütün gönül dostları davet edildi.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (