( (

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Etti

05.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Etti

Okulda Kur’an eğitim alan öğrencilerle buluşan Başkan Hasan Kılca öğrencilere gelecekleriyle ilgili önemli tavsiyelerde bulunarak, “Hedeflere ulaşmak için inanmak lazım. İnanırsanız başarı gelecektir” dedi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, geçmişe kısa bir yolculuk yaparak okuduğu Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.   Önce Okul Müdürü Süleyman Eşit ve öğretmenlerle bir araya gelerek okul çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Hasan Kılca, daha sonra sınıfları tek tek gezerek okulda Kur’an eğitimi alan öğrencilerle buluştu. Öğrencilerden gelen birbirinden ilginç soruları yanıtlayan Kılca, çocuklara bulundukları yaşların gelecek için çok önemli bir dönem olduğunu hatırlatarak, “Burada inşa edeceğiniz dostluklar, zenginlikler bundan sonraki hayatınızda belki üniversiteden bile daha etkili olacak. Bu okulun değeri ve önemi hayatımda her zaman farklıdır. Sizler gibi bu sıralarda oturdum, bu okulda eğitim öğretimimi tamamladım. Son derecede onurlu ve mutluyum. Bu vatan bu bayrak sizlere emanet olacak. Sizler bu vatanı, ülkeyi temsil edeceksiniz. Yarının başbakanı, milletvekili, belediye başkanı olacaksınız. Buralardaki çabanız ve gayretiniz sizin hayatınız için çok önemli olacak. Hepiniz derslerinize çalışacaksınız, akademik başarılarınızı ortaya koyacaksınız. Güzel ve sağlıklı bir gelecek için eğitim şart. Ancak bundan da önemlisi vatanını, milletini, bayrağını seven, ülkesi için mücadele eden insanlardan olmanızı arzu ediyorum. Hedeflere ulaşmak için inanmak lazım. İnanırsanız başarı gelecektir. Ben buradan sizlere eğitim öğretim veren başta değerli müdürümüze ve öğretmenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Okulda Kur’an eğitim alan öğrencilerle buluşan Başkan Hasan Kılca öğrencilere gelecekleriyle ilgili önemli tavsiyelerde bulunarak, “Hedeflere ulaşmak için inanmak lazım. İnanırsanız başarı gelecektir” dedi.


Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, geçmişe kısa bir yolculuk yaparak okuduğu Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.  


Önce Okul Müdürü Süleyman Eşit ve öğretmenlerle bir araya gelerek okul çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Hasan Kılca, daha sonra sınıfları tek tek gezerek okulda Kur’an eğitimi alan öğrencilerle buluştu.


Öğrencilerden gelen birbirinden ilginç soruları yanıtlayan Kılca, çocuklara bulundukları yaşların gelecek için çok önemli bir dönem olduğunu hatırlatarak, “Burada inşa edeceğiniz dostluklar, zenginlikler bundan sonraki hayatınızda belki üniversiteden bile daha etkili olacak. Bu okulun değeri ve önemi hayatımda her zaman farklıdır. Sizler gibi bu sıralarda oturdum, bu okulda eğitim öğretimimi tamamladım. Son derecede onurlu ve mutluyum. Bu vatan bu bayrak sizlere emanet olacak. Sizler bu vatanı, ülkeyi temsil edeceksiniz. Yarının başbakanı, milletvekili, belediye başkanı olacaksınız. Buralardaki çabanız ve gayretiniz sizin hayatınız için çok önemli olacak. Hepiniz derslerinize çalışacaksınız, akademik başarılarınızı ortaya koyacaksınız. Güzel ve sağlıklı bir gelecek için eğitim şart. Ancak bundan da önemlisi vatanını, milletini, bayrağını seven, ülkesi için mücadele eden insanlardan olmanızı arzu ediyorum. Hedeflere ulaşmak için inanmak lazım. İnanırsanız başarı gelecektir. Ben buradan sizlere eğitim öğretim veren başta değerli müdürümüze ve öğretmenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (