( (

Yiğit; “Milli Egemenliğimize Darbe Vurmaya Kalkanlar Hak Ettiği Cevabını Almıştır.”

Gündem 15.07.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yiğit; “Milli Egemenliğimize Darbe Vurmaya Kalkanlar Hak Ettiği Cevabını Almıştır.”

15 Temmuz darbe kalkışmasının üçüncü yılıyla ilgili bir açıklama yapan Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, “ 15 Temmuzda Cumhuriyetimize ve Milli egemenliğimize darbe vurulmaya çalışılmışsa da yüce Türk Milletinin azim ve kararlılığı ile hak ettiği cevabı aldığını söyledi.   15 Temmuz darbe kalkışmasını kınadıklarını belirten Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, “15 Temmuz gecesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet etmiş olduğu cumhuriyetimize ve Milli egemenliğimize darbe vurulmaya çalışılmıştır. Darbe kalkışması amacına ulaşmadan yüce Türk milletinin azim ve kararlılığı ile hak ettiği cevabı almıştır. Darbe kalkışmasında bulunan Feto terör örgütünü kınıyoruz.  Bu tür girişimler hep başarısız olacaktır. Çünkü Türk Milleti cumhuriyetimize, milli egemenliğimize sahip çıkarak, sonsuza kadar koruyacaktır” dedi. Özgür Ulaş Yiğit 15 Temmuz şehitlerimizle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, “ 15 Temmuz gecesi Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bizlere emaneti olan ülkemize, bayrağımıza ve ulusumuza sahip çıkan ve bu uğurda şehit düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken,  bu uğurda yaralanıp gazi olan tüm vatandaşlarımızı da minnetle anıyoruz.  15 Temmuz gecesi yaşadığımız bu hain darbe girişimi lâik, bilimsel ve çağdaş bir eğitim sisteminden uzaklaşırsak medeniyete, bilime insanlığa hizmet edecek nesiller yetiştirme gayesinden Ödün verirsek, düşünmeyen, sorgulamayan insanların ülkemiz ve dünyamız için ne kadar tehlikeli olduğunu artık anlamamız gerektiğini göstermiştir.  Gayemiz atamızın bize göstermiş olduğu yolda sadece ülkemizde değil, tüm insanlığa her alanda örnek olacak fayda sağlayacak nesillerin yetişmesi olacaktır. 15 Temmuz hain darbe girişimini tekrar kınarken, cumhuriyetimize, milli egemenliğimize, ulusumuza, bayrağımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hiçbir zamanda ülkemiz üzerinde oynan oyunlar tutmayacaktır. Cumhuriyetimiz ve tüm değerleri sonsuza kadar yaşayacaktır” diye konuştu.   

15 Temmuz darbe kalkışmasının üçüncü yılıyla ilgili bir açıklama yapan Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, “ 15 Temmuzda Cumhuriyetimize ve Milli egemenliğimize darbe vurulmaya çalışılmışsa da yüce Türk Milletinin azim ve kararlılığı ile hak ettiği cevabı aldığını söyledi.  


15 Temmuz darbe kalkışmasını kınadıklarını belirten Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, “15 Temmuz gecesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet etmiş olduğu cumhuriyetimize ve Milli egemenliğimize darbe vurulmaya çalışılmıştır. Darbe kalkışması amacına ulaşmadan yüce Türk milletinin azim ve kararlılığı ile hak ettiği cevabı almıştır. Darbe kalkışmasında bulunan Feto terör örgütünü kınıyoruz.  Bu tür girişimler hep başarısız olacaktır. Çünkü Türk Milleti cumhuriyetimize, milli egemenliğimize sahip çıkarak, sonsuza kadar koruyacaktır” dedi.


Özgür Ulaş Yiğit 15 Temmuz şehitlerimizle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, “ 15 Temmuz gecesi Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bizlere emaneti olan ülkemize, bayrağımıza ve ulusumuza sahip çıkan ve bu uğurda şehit düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken,  bu uğurda yaralanıp gazi olan tüm vatandaşlarımızı da minnetle anıyoruz.  15 Temmuz gecesi yaşadığımız bu hain darbe girişimi lâik, bilimsel ve çağdaş bir eğitim sisteminden uzaklaşırsak medeniyete, bilime insanlığa hizmet edecek nesiller yetiştirme gayesinden Ödün verirsek, düşünmeyen, sorgulamayan insanların ülkemiz ve dünyamız için ne kadar tehlikeli olduğunu artık anlamamız gerektiğini göstermiştir.  Gayemiz atamızın bize göstermiş olduğu yolda sadece ülkemizde değil, tüm insanlığa her alanda örnek olacak fayda sağlayacak nesillerin yetişmesi olacaktır. 15 Temmuz hain darbe girişimini tekrar kınarken, cumhuriyetimize, milli egemenliğimize, ulusumuza, bayrağımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hiçbir zamanda ülkemiz üzerinde oynan oyunlar tutmayacaktır. Cumhuriyetimiz ve tüm değerleri sonsuza kadar yaşayacaktır” diye konuştu.   


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (