( (

Vali Toprak, Bedesten Esnafını Ziyaret Etti

Gündem 15.06.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Vali Toprak, Bedesten Esnafını Ziyaret Etti

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yoğun mesaisinden fırsat buldukça halkla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Konya’nın tarihi bedesten çarşısındaki esnafı ziyaret eden Vali Toprak, esnafla bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi.  13. yüzyıldan itibaren önemli bir Anadolu kenti olan Konya’da, Kanuni Sultan Süleyman döneminde, müftü ve kazasker Mevlana Kadri Çelebi tarafından 1538 yılında yaptırılan ve daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesince restore edilen tarihi bedesten çarşısını ziyaret eden Konya Valisi Toprak, esnafla bir araya geldi. Esnafı işyerlerinde ziyaret eden Vali Toprak, bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi. Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Vali Toprak, ziyaret esnasında alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek hal hatır sordu.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yoğun mesaisinden fırsat buldukça halkla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Konya’nın tarihi bedesten çarşısındaki esnafı ziyaret eden Vali Toprak, esnafla bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi.


 13. yüzyıldan itibaren önemli bir Anadolu kenti olan Konya’da, Kanuni Sultan Süleyman döneminde, müftü ve kazasker Mevlana Kadri Çelebi tarafından 1538 yılında yaptırılan ve daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesince restore edilen tarihi bedesten çarşısını ziyaret eden Konya Valisi Toprak, esnafla bir araya geldi. Esnafı işyerlerinde ziyaret eden Vali Toprak, bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi. Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Vali Toprak, ziyaret esnasında alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek hal hatır sordu.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (