( (

Demirciler Kon-Cel’in İftarında Buluştu

Gündem 25.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Demirciler Kon-Cel’in İftarında Buluştu

Çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Kon-cel firma sahibi Zeynel Koçak her yıl verdikleri iftar yemeğini bu yılda tekrar etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt ise yaptığı kısa konuşmada “Ramazanın başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluştur. Birlik ve beraberliğimizin en güzel yaşandığı Ramazan ayımız idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Kon-cel firmamıza bu güzel iftar yemeği için esnafımız ve odamız adına teşekkür ederim. Allah kabul etsin” dedi.  

Çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Kon-cel firma sahibi Zeynel Koçak her yıl verdikleri iftar yemeğini bu yılda tekrar etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


 Konya Demir ve Emsali Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kurt ise yaptığı kısa konuşmada


“Ramazanın başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluştur. Birlik ve beraberliğimizin en güzel yaşandığı Ramazan ayımız idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Kon-cel firmamıza bu güzel iftar yemeği için esnafımız ve odamız adına teşekkür ederim. Allah kabul etsin” dedi.


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (