( (

Dolmuşçular, İftarda Buluşmaya Devam Ediyor

Gündem 24.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dolmuşçular, İftarda Buluşmaya Devam Ediyor

Kalfalar Durağında verilen iftara dolmuşçuların yanı sıra, Konya Minibüsçüler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Yavuz, Mustafa Gültekin, Sıktı Özgüç, Veysel Samat, Oğuz Bulan, Yusuf Bağcı ve Mustafa Oğuz’la birlikte Kalfalar Durak Başkanı Muammer Kayırgan katıldı. İftar yemeğine veren Kalfalar Durak Başkanı Mustafa Kayırgan, Oda yönetimine ve dolmuşçulara iftara katıldıkları için teşekkür etti. Yine Özel Kent Durağında verilen İftara KONESOB ve Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak ve Birlik genel sekreteri Harun gün, Minibüsçüler Odası yönetim kurulu üyeleri ve dolmuşçular katıldı. İftar yemeğini Özel Kent Durak Başkanı Hakan Emre Okka verdi. Burada konuşan KONESOB ve Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak, “Ramazan Ayının hep birlikte huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ay birlik beraberliğimizin yanında, dostluğumuzun, kardeşliğimizin ve paylaşmanın güçlendiği bir aydır. İftar sofraları, yardımlaşma duygularının geliştiği ve uygulandığı sevgi ve saygı sofralarıdır. Bugünde bu sofrada sizlerle beraber olduk. Bizleri bir araya getiren ve emek veren herkese teşekkür ederek, Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Kalfalar Durağında verilen iftara dolmuşçuların yanı sıra, Konya Minibüsçüler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Yavuz, Mustafa Gültekin, Sıktı Özgüç, Veysel Samat, Oğuz Bulan, Yusuf Bağcı ve Mustafa Oğuz’la birlikte Kalfalar Durak Başkanı Muammer Kayırgan katıldı.


İftar yemeğine veren Kalfalar Durak Başkanı Mustafa Kayırgan, Oda yönetimine ve dolmuşçulara iftara katıldıkları için teşekkür etti.


Yine Özel Kent Durağında verilen İftara KONESOB ve Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak ve Birlik genel sekreteri Harun gün, Minibüsçüler Odası yönetim kurulu üyeleri ve dolmuşçular katıldı.


İftar yemeğini Özel Kent Durak Başkanı Hakan Emre Okka verdi.


Burada konuşan KONESOB ve Minibüsçüler Odası Başkanı Muharrem Karabacak, “Ramazan Ayının hep birlikte huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ay birlik beraberliğimizin yanında, dostluğumuzun, kardeşliğimizin ve paylaşmanın güçlendiği bir aydır. İftar sofraları, yardımlaşma duygularının geliştiği ve uygulandığı sevgi ve saygı sofralarıdır. Bugünde bu sofrada sizlerle beraber olduk. Bizleri bir araya getiren ve emek veren herkese teşekkür ederek, Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (