( (

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

09.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

 Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, huzur ve güven ortamının devamlılığını sağlamak için gece gündüz demeden azim ve kararlılıkla çalışan tüm emniyet mensuplarını gayretlerinden dolayı tebrik etti.  Başkan Kılca, Karatay’da kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekerek; Karatay Belediyesi tarafından yapımı devam eden Köprübaşı Polis Merkezinin yeni binasının en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Başkan Kılca, yaklaşık 6 Milyon TL’ye mal olan Köprübaşı Polis Merkezi’nin 2000 m² alanda bodrum kat dahil 3 katlı olarak inşa edildiğini söyledi. Köprübaşı Polis Merkezinde idari kısımların yanı sıra emniyet mensuplarının faydalanması için sosyal alanlara da yer verildiğini belirten Başkan Hasan Kılca; aktivite ve kondisyon odası, çalışma odası ve çok amaçlı salonun da yer aldığı Köprübaşı Polis Merkezi’nin hayırlı olmasını diledi.  Karatay ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, Başkan Kılca’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Mustafa Demirgül, Karatay’ın güvenli ve huzurlu bir ilçe olması için hummalı bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirterek; Karatay Belediyesi’ne de katkılarından dolayı teşekkür etti.    

 Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, huzur ve güven ortamının devamlılığını sağlamak için gece gündüz demeden azim ve kararlılıkla çalışan tüm emniyet mensuplarını gayretlerinden dolayı tebrik etti.


 Başkan Kılca, Karatay’da kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekerek; Karatay Belediyesi tarafından yapımı devam eden Köprübaşı Polis Merkezinin yeni binasının en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Başkan Kılca, yaklaşık 6 Milyon TL’ye mal olan Köprübaşı Polis Merkezi’nin 2000 m² alanda bodrum kat dahil 3 katlı olarak inşa edildiğini söyledi. Köprübaşı Polis Merkezinde idari kısımların yanı sıra emniyet mensuplarının faydalanması için sosyal alanlara da yer verildiğini belirten Başkan Hasan Kılca; aktivite ve kondisyon odası, çalışma odası ve çok amaçlı salonun da yer aldığı Köprübaşı Polis Merkezi’nin hayırlı olmasını diledi.


 Karatay ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, Başkan Kılca’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Mustafa Demirgül, Karatay’ın güvenli ve huzurlu bir ilçe olması için hummalı bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirterek; Karatay Belediyesi’ne de katkılarından dolayı teşekkür etti.


 



 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (