( (

Unutulmaz Nikahların Adresi: Dedeman Konya

Gündem 09.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Unutulmaz Nikahların Adresi: Dedeman Konya

‘Unutulmaz anlar yaşatmak’ felsefesiyle ortaya çıkan ve Nisan ayından beri nikah seramonileri ile evlenecek çiftleri ağırlayacak Dedeman Konya, yeni evlenecek çiftleri yeni yaşamlarına muhteşem bir başlangıç yapmaya davet ediyor. Gelin ve damat için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ve Dedeman misafirperverliği anlayışıyla tüm davetlileri karşılayan Dedeman Konya evlenecek çiftler için ilk tercih haline geldi. Konya’da evlenecek çiftler için bir ilke imza attığını belirten Dedeman Konya Genel Müdürü Hasan Fahri Bozkurt, “Türkiye’nin en büyük yerli otel markalarından biri olan Dedeman Otelleri’nin bir parçası olarak bizler de yeni evlenecek çiftlerimize Dedeman misafirperverliği anlayışıyla yaklaşıyoruz. Çiftleirmizin beklentilerini anlıyor, dinliyor, ihtiyaç ve bütçelerine en uygun çözümü onlara sunuyoruz. Her detayı en ince ayrıntısına kadar planladığımız ve Dedeman kalitesinin ilk dakikadan itibaren hissedildiği özel anlara ev sahipliği yaşıyoruz. Dedeman Konya’da nikah törenlerini gerçekleştiren çiftlerimizin yüzündeki mutluluğu görmek bizim en büyük gururumuz” dedi. Dedeman Konya, evlenmek isteyen her çifte 500 kişi kapasiteli salonları ile her bütçeye uygun seçenekler sunacak.

‘Unutulmaz anlar yaşatmak’ felsefesiyle ortaya çıkan ve Nisan ayından beri nikah seramonileri ile evlenecek çiftleri ağırlayacak Dedeman Konya, yeni evlenecek çiftleri yeni yaşamlarına muhteşem bir başlangıç yapmaya davet ediyor. Gelin ve damat için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ve Dedeman misafirperverliği anlayışıyla tüm davetlileri karşılayan Dedeman Konya evlenecek çiftler için ilk tercih haline geldi.


Konya’da evlenecek çiftler için bir ilke imza attığını belirten Dedeman Konya Genel Müdürü Hasan Fahri Bozkurt, “Türkiye’nin en büyük yerli otel markalarından biri olan Dedeman Otelleri’nin bir parçası olarak bizler de yeni evlenecek çiftlerimize Dedeman misafirperverliği anlayışıyla yaklaşıyoruz. Çiftleirmizin beklentilerini anlıyor, dinliyor, ihtiyaç ve bütçelerine en uygun çözümü onlara sunuyoruz. Her detayı en ince ayrıntısına kadar planladığımız ve Dedeman kalitesinin ilk dakikadan itibaren hissedildiği özel anlara ev sahipliği yaşıyoruz. Dedeman Konya’da nikah törenlerini gerçekleştiren çiftlerimizin yüzündeki mutluluğu görmek bizim en büyük gururumuz” dedi.


Dedeman Konya, evlenmek isteyen her çifte 500 kişi kapasiteli salonları ile her bütçeye uygun seçenekler sunacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (