( (

Başkan Altay, Miraç Kandilinde Vatandaşlarla Buluştu

Gündem 03.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başkan Altay, Miraç Kandilinde Vatandaşlarla Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Miraç Kandili nedeniyle vatandaşlarla buluştu. Başkan Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile Karatay Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Kavuş ile birlikte önce Kapu Camii’nde, ardından da Mevlana Meydanı ve Mevlana Türbesi’nde vatandaşların kandil bereketine ortak oldu. Vatandaşların Miraç Kandilini tebrik eden Altay, edilen dualarda şehrimizin, ülkemizin ve mazlum milletlerin unutulmamasını istedi.  

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Miraç Kandili nedeniyle vatandaşlarla buluştu.


Başkan Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile Karatay Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Kavuş ile birlikte önce Kapu Camii’nde, ardından da Mevlana Meydanı ve Mevlana Türbesi’nde vatandaşların kandil bereketine ortak oldu.


Vatandaşların Miraç Kandilini tebrik eden Altay, edilen dualarda şehrimizin, ülkemizin ve mazlum milletlerin unutulmamasını istedi.


 

















Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (