( (

Çocuklar Çocuk Köyü ve Hayvanat Bahçesinde Paylaşmayı Öğrenecek

28.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Çocuklar Çocuk Köyü ve Hayvanat Bahçesinde Paylaşmayı Öğrenecek

Başkan Tutal, 31 Mart seçimleri için hazırlıklarını yoğunlaştırırken, önemli projelerini de açıklamaya devam ediyor.  Geleceğin teminatı olan çocukların tamamen doğal ortamlarda, köy ortamı ve ekosistemi tanıyabileceğini kaydeden Belediye Başkanı Tutal, Çocuk köyü ve Hayvanat Bahçesi projemiz hazır. Çocuklarımızın dijital ortamdan uzak kalmasını sağlamak için Çocuk Köyü ve Hayvanat Bahçesini ilçemize kazandıracağız. Kuracağımız Çocuk Köyünde, yavrularımız öncelikle doğayı ve yaşadıkları çevreyi tanıyacak. Köyde özellikle takım ruhu ve birlikte çalışma becerilerinin gelişmesine yönelik etkinlikler yapılacak. Çocuklarımız burada paylaşmayı ve birlikte başarmayı öğrenecekler” dedi.

Başkan Tutal, 31 Mart seçimleri için hazırlıklarını yoğunlaştırırken, önemli projelerini de açıklamaya devam ediyor.


 Geleceğin teminatı olan çocukların tamamen doğal ortamlarda, köy ortamı ve ekosistemi tanıyabileceğini kaydeden Belediye Başkanı Tutal, Çocuk köyü ve Hayvanat Bahçesi projemiz hazır. Çocuklarımızın dijital ortamdan uzak kalmasını sağlamak için Çocuk Köyü ve Hayvanat Bahçesini ilçemize kazandıracağız. Kuracağımız Çocuk Köyünde, yavrularımız öncelikle doğayı ve yaşadıkları çevreyi tanıyacak. Köyde özellikle takım ruhu ve birlikte çalışma becerilerinin gelişmesine yönelik etkinlikler yapılacak. Çocuklarımız burada paylaşmayı ve birlikte başarmayı öğrenecekler” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (