( (

Gazeteciler Seda ile Esat, Mutluluğa “EVET” Dediler

24.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gazeteciler Seda ile Esat, Mutluluğa “EVET” Dediler

     Selçuklu Belediyesi Nikâh salonunda gerçekleştirilen nikah merasiminde Nermin Aksu- Mustafa Erciş’in kızı Seda ile Sacide- Ahmet Soydabircan’ın oğlu Esat’ın nikahını Selçuklu Belediyesi Nikah Memuru Nihat Toran kıyarken, genç çiftlerin şahitliğini ise Konya spor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, KASKF Başkanı Remzi Ay ve Yusuf Sayar yaptılar. Genç çiftlerin düğün merasimi ise 14 Nisan 2019 Pazar günü saat: 19.00’da İstanbul Fiesta Garden Balo salonunda yapılacak. İpekyolu Medya aillesi olarak biz de meeslektaşlarımız, Seda-Esat’a bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Erciş ve Soydabircan ailelerine düğünleri hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz...

     Selçuklu Belediyesi Nikâh salonunda gerçekleştirilen nikah merasiminde Nermin Aksu- Mustafa Erciş’in kızı Seda ile Sacide- Ahmet Soydabircan’ın oğlu Esat’ın nikahını Selçuklu Belediyesi Nikah Memuru Nihat Toran kıyarken, genç çiftlerin şahitliğini ise Konya spor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, KASKF Başkanı Remzi Ay ve Yusuf Sayar yaptılar.


Genç çiftlerin düğün merasimi ise 14 Nisan 2019 Pazar günü saat: 19.00’da İstanbul Fiesta Garden Balo salonunda yapılacak.


İpekyolu Medya aillesi olarak biz de meeslektaşlarımız, Seda-Esat’a bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Erciş ve Soydabircan ailelerine düğünleri hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz...





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (