( (

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü Yıl Dönümü Mesajı

Gündem 17.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü Yıl Dönümü Mesajı

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde mukaddes vatan toprakları için binlerce şehit vererek elde edilen bu zafer, dünyanın tarihi akışında da önemli bir yer edinmiş olup, ülkemizin gerektiğinde neler yapabileceğinin de ilham kaynağı olmuştur.  Bu vesileyle tüm ulusumuzun Türk tarihinde derin izler bırakan Çanakkale Zaferinin 104’üncü yıldönümü en kalbi duygularla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Çanakkale’de bu destanı yazan isimsiz nice kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.  Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde mukaddes vatan toprakları için binlerce şehit vererek elde edilen bu zafer, dünyanın tarihi akışında da önemli bir yer edinmiş olup, ülkemizin gerektiğinde neler yapabileceğinin de ilham kaynağı olmuştur.


 Bu vesileyle tüm ulusumuzun Türk tarihinde derin izler bırakan Çanakkale Zaferinin 104’üncü yıldönümü en kalbi duygularla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Çanakkale’de bu destanı yazan isimsiz nice kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.


 Ruhları şad, mekanları cennet olsun.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (