( (

Serhat’ın Merakla Beklenen Eurovısıon Şarkısı Ve Klibi Yayınlandı

08.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Serhat’ın Merakla Beklenen Eurovısıon Şarkısı Ve Klibi Yayınlandı

 14 Mayıs’ta Tel Aviv’deki birinci yarı finalde ‘’Say Na Na Na’’ şarkısıyla sahne alacak sanatçı, ilk kez besteci kimliğiyle de ön plana çıktı. Şarkıda Türkçe sözler de yer aldı.  Serhat Eurovision’da Kendi Şarkısıyla Yarışacak Je M’adore ve I Didn’t Know şarkılarıyla, Avrupa ve Amerika dans müzik listelerinin zirvesine çıkan Serhat, söz ve müziği kendisine ait olan‘’Say Na Na Na’’ ile Eurovision sahnesini sallayacak. Hareketli şarkıya, Hollywood kliplerini aratmayacak bir prodüksiyonla klip çekildi.  Klipte Ünlü Yüzler de Yer Aldı Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen klibin yönetmenliğini, Celine Dion Lara Fabian gibi dünyaca ünlü şarkıcılarla çalışan Fransız Thierry Vergnes üstlendi. Ünlü yüzlerin katıldığı çekimler 4 gün sürdü.  50 kişilik cast ekibinden oluşan klipte, gazeteci ve şarkıcı Nazlı Mengi, 2018 Çekya güzeli Lea Steflickova ve Hollandalı model Femke Brinxma’nın yanı sıra; çocuk yıldızlar Ebrar Alya Demirbilek, Nisan Aktaş ve Arda Şahin de rol aldı.

 14 Mayıs’ta Tel Aviv’deki birinci yarı finalde ‘’Say Na Na Na’’ şarkısıyla sahne alacak sanatçı, ilk kez besteci kimliğiyle de ön plana çıktı. Şarkıda Türkçe sözler de yer aldı.


 Serhat Eurovision’da Kendi Şarkısıyla Yarışacak


Je M’adore ve I Didn’t Know şarkılarıyla, Avrupa ve Amerika dans müzik listelerinin zirvesine çıkan Serhat, söz ve müziği kendisine ait olan‘’Say Na Na Na’’ ile Eurovision sahnesini sallayacak. Hareketli şarkıya, Hollywood kliplerini aratmayacak bir prodüksiyonla klip çekildi.


 Klipte Ünlü Yüzler de Yer Aldı


Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen klibin yönetmenliğini, Celine Dion Lara Fabian gibi dünyaca ünlü şarkıcılarla çalışan Fransız Thierry Vergnes üstlendi. Ünlü yüzlerin katıldığı çekimler 4 gün sürdü.


 50 kişilik cast ekibinden oluşan klipte, gazeteci ve şarkıcı Nazlı Mengi, 2018 Çekya güzeli Lea Steflickova ve Hollandalı model Femke Brinxma’nın yanı sıra; çocuk yıldızlar Ebrar Alya Demirbilek, Nisan Aktaş ve Arda Şahin de rol aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (