( (

Saadet Partisi’nde Seçim Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Siyaset 05.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Saadet Partisi’nde Seçim Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

   31 marta kadar yorulmadan gece gündüz aralıksız dürüst belediyecilik için çalışacaklarını söyledi.       Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar, Meram ilçe Belediye Başkan adayı Hüseyin Saydam ve partililerle birlikte Muhacir Pazarı, Balıkçılar pazarı ve zafer yürüyüş yolundaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler. Vatandaşların Büyükşehir Belediye Başkanı Uyar’a olan ilgi ve alakalarının yüksek olduğu gözlerden kaçmadı. Vatandaşların sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Saadet Partisi’nin belediye başkan adayı Uyar ‘’biz vatandaşların sorunlarını biliyoruz, sizlere hizmet etmek için yeniden belediyeleri yönetmeye talip olduk Allah’ın izni milletimizin desteği ile Konya’yı adil, şeffaf ve en güzel biçimde yönetecek kadrolara sahibiz ifadelerini kullanırken belediyecilik anlayışının sadece çevre sorunları ile ilgilenmemesi gerektiğini güneşte Vatandaşımıza gölge, soğukta hırka ve açlığında ekmek olması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın saadet ve selameti için 30 Mart akşamına kadar yoğun bir şekilde yorulmadan çalışacaklarını belirtti.  

   31 marta kadar yorulmadan gece gündüz aralıksız dürüst belediyecilik için çalışacaklarını söyledi.


      Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar, Meram ilçe Belediye Başkan adayı Hüseyin Saydam ve partililerle birlikte Muhacir Pazarı, Balıkçılar pazarı ve zafer yürüyüş yolundaki esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler. Vatandaşların Büyükşehir Belediye Başkanı Uyar’a olan ilgi ve alakalarının yüksek olduğu gözlerden kaçmadı. Vatandaşların sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Saadet Partisi’nin belediye başkan adayı Uyar ‘’biz vatandaşların sorunlarını biliyoruz, sizlere hizmet etmek için yeniden belediyeleri yönetmeye talip olduk Allah’ın izni milletimizin desteği ile Konya’yı adil, şeffaf ve en güzel biçimde yönetecek kadrolara sahibiz ifadelerini kullanırken belediyecilik anlayışının sadece çevre sorunları ile ilgilenmemesi gerektiğini güneşte Vatandaşımıza gölge, soğukta hırka ve açlığında ekmek olması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın saadet ve selameti için 30 Mart akşamına kadar yoğun bir şekilde yorulmadan çalışacaklarını belirtti.  


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (