( (

Minibüsçülere Aşure Dağıtımı

Gündem 09.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Minibüsçülere Aşure Dağıtımı

Aşure ikramında konuşan Konya Minibüsçüler Odası Sosyal Tesisler Sorumlusu Muammer Avcı, “ Muharrem orucu ve aşure günü hepimiz için müstesna bir yere sahip olup, bu ay Rabbimizin izzet ve ikramının boşlaştığı bir aydır. Hepimizin bildiği gibi, Peygamberimizin torunu Hz. Hüseyin ve ehlibeytin kerbelada şehit edildiği aydır. Hepimizin ortak acısıdır.  Aşuremizin dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Muammer avcı sosyal tesislerdeki minibüsçülere ve vatandaşlara aşure ikram etti.

Aşure ikramında konuşan Konya Minibüsçüler Odası Sosyal Tesisler Sorumlusu Muammer Avcı, “ Muharrem orucu ve aşure günü hepimiz için müstesna bir yere sahip olup, bu ay Rabbimizin izzet ve ikramının boşlaştığı bir aydır. Hepimizin bildiği gibi, Peygamberimizin torunu Hz. Hüseyin ve ehlibeytin kerbelada şehit edildiği aydır. Hepimizin ortak acısıdır.  Aşuremizin dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.


Konuşmanın ardından Muammer avcı sosyal tesislerdeki minibüsçülere ve vatandaşlara aşure ikram etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (