( (

CHP’den, Yer sofrasında iftar

Siyaset 05.06.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’den, Yer sofrasında iftar

İftar yemeğine CHP Konya il Başkanı Barış Bektaş, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gülsüm Filorinalı, Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Milletvekili adaylarından Abdüllatif Şener, İsmail Ünsal, Orhan Kaya, Nazife Demirhan, Ali Sayar, Yaşar Narin, Hasan Pektekin, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.  Katılımın yoğun olduğu Yer Sofrasında iftar yemeğinin ardından katılanlara teşekkür eden CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Ramazan ayının bereketinde ve maneviyatında partililerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte yer sofrasında iftar açtık. Birbirimizle ekmeğimizi paylaşarak birlik ve dayanışma örneğini burada sergiledik. Ramazan ayının ülkemize, İslam âlemine Konyalı hemşerilerimize hayırlar getirmesini dilerken, iftarımıza katılıp, destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeğine CHP Konya il Başkanı Barış Bektaş, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gülsüm Filorinalı, Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Milletvekili adaylarından Abdüllatif Şener, İsmail Ünsal, Orhan Kaya, Nazife Demirhan, Ali Sayar, Yaşar Narin, Hasan Pektekin, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile partililer ve vatandaşlar katıldı. 


Katılımın yoğun olduğu Yer Sofrasında iftar yemeğinin ardından katılanlara teşekkür eden CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “Ramazan ayının bereketinde ve maneviyatında partililerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte yer sofrasında iftar açtık. Birbirimizle ekmeğimizi paylaşarak birlik ve dayanışma örneğini burada sergiledik. Ramazan ayının ülkemize, İslam âlemine Konyalı hemşerilerimize hayırlar getirmesini dilerken, iftarımıza katılıp, destek verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (