( (

Karatay’da Seçim Çalışmaları Sivil Toplum Kuruluşları Ziyaretleri İle Devam Ediyor

Siyaset 30.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Karatay’da Seçim Çalışmaları Sivil Toplum Kuruluşları Ziyaretleri İle Devam Ediyor

27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve Teşkilat Üyelerinin katılımıyla Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen, Hayra Hizmet Vakfı ve Ensar Vakfı ziyaret edildi.    AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, gerçekleştirilen ziyaretlerin çok verimli geçtiğini dile getirerek; AK Parti olarak STK’larla fikir alışverişi içerisinde hareket ederek; toplumun sesine kulak verdiklerini belirtti.    Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, STK’ların demokrasinin önemli bir parçası olduğunu vurguladı. Başkan Hançerli, toplumun ortak sesi ve gücü olan STK’ların desteği bize kuvvet veriyor diyerek gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hançerli “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çok net bir şekilde ifade ettiği gibi ‘Yaparsa yine AK Parti yapar.’ 24 Haziran seçimlerin bir milletin dirilişinin ve yükselişinin sembolüdür. Biz de bu kutlu dava yolunda, daha da müreffeh bir Türkiye için üzerimize düşeni ifa etmek için durmadan çalışıyoruz .”dedi.    27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, STK ziyaretlerinin seçim çalışmalarında çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da STK’larla sık sık bir araya gelerek; onların dilek ve temennilerini dinlediğini hatırlattı. Yılmaz, STK’ların demokrasinin gereği olarak toplumda önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirterek; her zaman yanımızda olan STK’larımıza teveccühleri için çok teşekkür ediyorum. “dedi.    

27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve Teşkilat Üyelerinin katılımıyla Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen, Hayra Hizmet Vakfı ve Ensar Vakfı ziyaret edildi.


 


 AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, gerçekleştirilen ziyaretlerin çok verimli geçtiğini dile getirerek; AK Parti olarak STK’larla fikir alışverişi içerisinde hareket ederek; toplumun sesine kulak verdiklerini belirtti.


 


 Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, STK’ların demokrasinin önemli bir parçası olduğunu vurguladı. Başkan Hançerli, toplumun ortak sesi ve gücü olan STK’ların desteği bize kuvvet veriyor diyerek gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hançerli “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çok net bir şekilde ifade ettiği gibi ‘Yaparsa yine AK Parti yapar.’ 24 Haziran seçimlerin bir milletin dirilişinin ve yükselişinin sembolüdür. Biz de bu kutlu dava yolunda, daha da müreffeh bir Türkiye için üzerimize düşeni ifa etmek için durmadan çalışıyoruz .”dedi.


 


 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Mehmet Akif Yılmaz, STK ziyaretlerinin seçim çalışmalarında çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da STK’larla sık sık bir araya gelerek; onların dilek ve temennilerini dinlediğini hatırlattı. Yılmaz, STK’ların demokrasinin gereği olarak toplumda önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirterek; her zaman yanımızda olan STK’larımıza teveccühleri için çok teşekkür ediyorum. “dedi.


 



 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (