( (

Dedeman Konya Ekibinden Ramazan Ayına Merhaba.

21.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dedeman Konya Ekibinden Ramazan Ayına Merhaba.

 Yapılan ziyaretlerde; 1500 kişiye kadar iftar daveti verilebilecek salonlar, farklı etkinlikler için kullanılabilecek 1200 kişilik bahçe, ramazana özel açık büfenin verildiği Safran Restaurant ve terası, muhteşem Konya manzaralı Roof Restaurant’ın Türk ve Osmanlı mutfağına ait iftar menüleri anlatıldı. Ayrıca  Synergym Sağlık ve SPA Merkezi Aktiviteleri  ve yaz kampanyaları hakkında bilgiler verildi. Dedeman Konya Satış Müdürü Serap Bakırhan, yönetici pozisyonundaki bütün ekip arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları geleneksel ramazan ayı ziyaretlerinin, yalnızca ürünleri tanıtmak için olmadığını, bu ziyaretlerde firmaların ileriye yönelik fikir ve önerilerini de aldıklarını söyledi. 12 yıldan bu yana kongre, fuar ve toplantı gibi çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapan Dedeman Konya’nın, çağın gereksinimlerine ve kongre turizmindeki yeni trendlere uygun olarak, sürekli kendini yenileyen ve yaptığı yatırımlarla kendilerini her zaman dinamik tutan bir otel olduğunu belirtti. Amaçlarının kent yaşamı ve kültürüne destek ve hareketlilik getirmek olduğunu ifade eden Bakırhan, Ramazan ayı işlerinin son hızla devam ettiğini, şimdiden toplamda 4000 kişiden fazla rezervasyon talebinin kesinleştiğini belirtti.

 Yapılan ziyaretlerde; 1500 kişiye kadar iftar daveti verilebilecek salonlar, farklı etkinlikler için kullanılabilecek 1200 kişilik bahçe, ramazana özel açık büfenin verildiği Safran Restaurant ve terası, muhteşem Konya manzaralı Roof Restaurant’ın Türk ve Osmanlı mutfağına ait iftar menüleri anlatıldı.


Ayrıca  Synergym Sağlık ve SPA Merkezi Aktiviteleri  ve yaz kampanyaları hakkında bilgiler verildi.


Dedeman Konya Satış Müdürü Serap Bakırhan, yönetici pozisyonundaki bütün ekip arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları geleneksel ramazan ayı ziyaretlerinin, yalnızca ürünleri tanıtmak için olmadığını, bu ziyaretlerde firmaların ileriye yönelik fikir ve önerilerini de aldıklarını söyledi.


12 yıldan bu yana kongre, fuar ve toplantı gibi çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapan Dedeman Konya’nın, çağın gereksinimlerine ve kongre turizmindeki yeni trendlere uygun olarak, sürekli kendini yenileyen ve yaptığı yatırımlarla kendilerini her zaman dinamik tutan bir otel olduğunu belirtti.


Amaçlarının kent yaşamı ve kültürüne destek ve hareketlilik getirmek olduğunu ifade eden Bakırhan, Ramazan ayı işlerinin son hızla devam ettiğini, şimdiden toplamda 4000 kişiden fazla rezervasyon talebinin kesinleştiğini belirtti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (