( (

Malta Turizm Bakanı Konrad Mizzi İstanbul’da

Kültür Sanat 26.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Malta Turizm Bakanı Konrad Mizzi İstanbul’da

 Çırağan Palace Kempinski Hotel’de kalan Bakan Mizzi, FIJET Türkiye (Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu) üyeleriyle buluştu. Akdeniz Turizm Forumu’nun programı hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Konrad Mizzi; “İstanbul’a daha önce de gelmiştim. Harika bir şehir, insanları son derece sıcak” dedi. Daha sonra FIJET Türkiye Üyesi Hüseyin Kurtoğulları’nın yatı ile Boğaz gezisi davetini kabul eden Bakan Mizzi, Boğaziçi’nde gezintiye çıktı.

 Çırağan Palace Kempinski Hotel’de kalan Bakan Mizzi, FIJET Türkiye (Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu) üyeleriyle buluştu.


Akdeniz Turizm Forumu’nun programı hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Konrad Mizzi; “İstanbul’a daha önce de gelmiştim. Harika bir şehir, insanları son derece sıcak” dedi. Daha sonra FIJET Türkiye Üyesi Hüseyin Kurtoğulları’nın yatı ile Boğaz gezisi davetini kabul eden Bakan Mizzi, Boğaziçi’nde gezintiye çıktı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (