( (

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya Gelişiyle Açıklama Yaptı.

Siyaset 27.10.2017 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya Gelişiyle Açıklama Yaptı.

MİLLETİN ADAMI MİLLETLE BULUŞUYOR Sorgun açıklamasında şunları söyledi: “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  28 Ekim Cumartesi Günü Saat 13:30’da  toplu açılış töreninde hemşerilerimizle bir araya gelecektir. Liderimiz ne zaman Konya’ya  gelse Konyalılar hep bağrına basmıştır.  Her  gelişinde  coşkulu bir kalabalık meydanları doldurmuş ve her gelişinde tarihi günlerden bir gün yaşanmıştır. Cumartesi  Günü  milletin adamı milletle buluşacak ve Mevlana Meydan’ı yine tarihi bir güne şahitlik edecektir. Konya tarih boyunca  millete hizmet eden, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan  kim varsa hep kale gibi arkasında durmuştur.  Bütün şer güçlerin saldırdığı, dünya mazlumlarının umudu Recep Tayyip Erdoğan’a da 15 yıldır sahip çıkmış  ve kale gibi arkasında  durmaktadır Bugüne kadar Konya Recep Tayyip Erdoğan’ı hiç mahcup etmemiştir. Aynı şekilde  Recep Tayyip Erdoğan’da Konya’yı hiç mahcup etmemiştir.  Konya’ya her zaman  alnı ak başı dik olarak gelen liderimiz en güzel şekilde karşılanıp en güzel şekilde uğurlanmıştır. Konya’ya büyük önem veren ve ne zaman Konya’dan bir davet gelse geri çevirmeyen Cumhurbaşkanımız bir kez daha şehrimize teşrif ediyor. Bu vesile ile 28 Ekim Cumartesi Günü Saat 13:30’da bütün hemşerilerimizi Mevlana Meydanı’na bekliyoruz.

MİLLETİN ADAMI MİLLETLE BULUŞUYOR


Sorgun açıklamasında şunları söyledi: “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  28 Ekim Cumartesi Günü Saat 13:30’da  toplu açılış töreninde hemşerilerimizle bir araya gelecektir. Liderimiz ne zaman Konya’ya  gelse Konyalılar hep bağrına basmıştır.  Her  gelişinde  coşkulu bir kalabalık meydanları doldurmuş ve her gelişinde tarihi günlerden bir gün yaşanmıştır. Cumartesi  Günü  milletin adamı milletle buluşacak ve Mevlana Meydan’ı yine tarihi bir güne şahitlik edecektir. Konya tarih boyunca  millete hizmet eden, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan  kim varsa hep kale gibi arkasında durmuştur.  Bütün şer güçlerin saldırdığı, dünya mazlumlarının umudu Recep Tayyip Erdoğan’a da 15 yıldır sahip çıkmış  ve kale gibi arkasında  durmaktadır Bugüne kadar Konya Recep Tayyip Erdoğan’ı hiç mahcup etmemiştir. Aynı şekilde  Recep Tayyip Erdoğan’da Konya’yı hiç mahcup etmemiştir.  Konya’ya her zaman  alnı ak başı dik olarak gelen liderimiz en güzel şekilde karşılanıp en güzel şekilde uğurlanmıştır. Konya’ya büyük önem veren ve ne zaman Konya’dan bir davet gelse geri çevirmeyen Cumhurbaşkanımız bir kez daha şehrimize teşrif ediyor. Bu vesile ile 28 Ekim Cumartesi Günü Saat 13:30’da bütün hemşerilerimizi Mevlana Meydanı’na bekliyoruz.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (