( (

“2017 Enerji Yönetimi Müfredat Çalıştayı” Farklı Üniversitelerden Akademisyenlerin Katılımı ile Gerçekleşti

Eğitim 13.02.2017 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

“2017 Enerji Yönetimi Müfredat Çalıştayı” Farklı Üniversitelerden Akademisyenlerin Katılımı ile Gerçekleşti

 3 oturumda tamamlanan çalıştayda enerji mevzuatı, enerji teknolojileri, enerji ekonomisi konuları hakkında bilgiler verildi. “KTO Karatay Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Enerji Yönetimi Bölümünde uygulanacak müfredat önerilerini konu alan Enerji Yönetimi Eğitim Çalıştayı’nın sonuçları bizlere ışık tutacaktır” diyen KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, “Üniversitemiz, geleceğin yönetici ve işletmecilerini değişen rekabet koşullarında ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı olabilecek donanımda yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu doğrultuda oluşturulan bölümlerden birisi de Enerji Yönetimi Bölümü’dür. Özellikle enerji üretim ve dağıtım şirketlerinde, enerji politikaları ve uygulamaları üzerinde çalışabilecek yetkinliğe sahip uzmanlara ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır. Üniversitemiz, Enerji Yönetimi Lisans Programı ile enerji konusunda, alan yönetimi, sektörel ilişkiler, rekabet boyutu ve sürdürülebilirlik çerçevesinde kapsamlı bir yönetsel açığın kapatılmasına katkı sağlayacak nitelikli insani kaynağın yetiştirilmesini amaçlamaktadır” ifadelerini kullandı.

 3 oturumda tamamlanan çalıştayda enerji mevzuatı, enerji teknolojileri, enerji ekonomisi konuları hakkında bilgiler verildi.


“KTO Karatay Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Enerji Yönetimi Bölümünde uygulanacak müfredat önerilerini konu alan Enerji Yönetimi Eğitim Çalıştayı’nın sonuçları bizlere ışık tutacaktır” diyen KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, “Üniversitemiz, geleceğin yönetici ve işletmecilerini değişen rekabet koşullarında ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı olabilecek donanımda yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu doğrultuda oluşturulan bölümlerden birisi de Enerji Yönetimi Bölümü’dür. Özellikle enerji üretim ve dağıtım şirketlerinde, enerji politikaları ve uygulamaları üzerinde çalışabilecek yetkinliğe sahip uzmanlara ihtiyaç her geçen gün daha da artmaktadır. Üniversitemiz, Enerji Yönetimi Lisans Programı ile enerji konusunda, alan yönetimi, sektörel ilişkiler, rekabet boyutu ve sürdürülebilirlik çerçevesinde kapsamlı bir yönetsel açığın kapatılmasına katkı sağlayacak nitelikli insani kaynağın yetiştirilmesini amaçlamaktadır” ifadelerini kullandı.








Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (