( (

Başkan Tutal, Eğitimden Dönen Gazetecileri Ağırladı

Gündem 20.11.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Başkan Tutal, Eğitimden Dönen Gazetecileri Ağırladı

 Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Yeşilay Cemiyeti tarafından Antalya’da düzenlenen eğitim seminerine katılan Konya BYEGM Cemil Paslı ve beraberindeki heyet eğitim sonunda Başkan Tutal’ın akşam yemeğinde  misafiri oldu.  Adile Baysal Kültür Sanat evinde misafirlerini ağırlayan Tutal, ziyaretlerinden dolayı basın mensupları ve  kamu kurum müdürlerine teşekkür etti.  Kapımız her zaman açık, sizleri misafir etmekten her zaman onur duyarız diyerek belediye çalışmaları hakkında bilgi aktaran  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ biz çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Mega projelerimizin  bir kısmında epey bir yol kat ettik. Şu an özellikle termal yatırım alanında çalışmalar yapıyoruz. İnşallah Seydişehir’de güzel şeyler olacak. Seydişehir termal bölge açısında önemli bir konuma sahip” dedi.  Misafirperverliğinden dolayı Başkan Tutal’a teşekkür eden Konya Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Cemil Paslı ;’misafirperverliğiniz ve samimiyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Seydişehir tarihi ve doğal güzellikleri ile  öne çıkan bir ilçe. Basın Yayın noktasında biz her zaman yanınızdayız’ şeklinde konuştu. Eğitimden dönen gurup Seydişehir’den ayrılırken Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la günün anısına  hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Yeşilay Cemiyeti tarafından Antalya’da düzenlenen eğitim seminerine katılan Konya BYEGM Cemil Paslı ve beraberindeki heyet eğitim sonunda Başkan Tutal’ın akşam yemeğinde  misafiri oldu.


 Adile Baysal Kültür Sanat evinde misafirlerini ağırlayan Tutal, ziyaretlerinden dolayı basın mensupları ve  kamu kurum müdürlerine teşekkür etti.


 Kapımız her zaman açık, sizleri misafir etmekten her zaman onur duyarız diyerek belediye çalışmaları hakkında bilgi aktaran  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ biz çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Mega projelerimizin  bir kısmında epey bir yol kat ettik. Şu an özellikle termal yatırım alanında çalışmalar yapıyoruz. İnşallah Seydişehir’de güzel şeyler olacak. Seydişehir termal bölge açısında önemli bir konuma sahip” dedi.


 Misafirperverliğinden dolayı Başkan Tutal’a teşekkür eden Konya Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Cemil Paslı ;’misafirperverliğiniz ve samimiyetinizden dolayı teşekkür ederiz. Seydişehir tarihi ve doğal güzellikleri ile  öne çıkan bir ilçe. Basın Yayın noktasında biz her zaman yanınızdayız’ şeklinde konuştu.


Eğitimden dönen gurup Seydişehir’den ayrılırken Belediye Başkanı Mehmet Tutal’la günün anısına  hatıra fotoğrafı çektirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (