( (

Kristal Lezzet Ödüllü Selva Gıda, Sıal Paris Fuarı’na Katıldı.

01.11.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Kristal Lezzet Ödüllü Selva Gıda, Sıal Paris Fuarı’na Katıldı.

Türkiye’nin markalı makarna ihracatında 9 yıldır liderliğini sürdüren Selva Gıda, 104 ülkeden, 7 binden fazla katılımcı firma ve 194 ülkeden 156 bin profesyonel ziyaretçinin katıldığı SIAL Paris Fuarı’nda hem potansiyel müşterileri ile buluştu hem de mevcut bayi ağı ile ilişkilerini kuvvetlendirme fırsatı buldu.  Arka arkaya, 4 sene 4 faklı jüri heyeti tarafından yapılan kör tadım testleri sonucunda üst üste 4 defa ‘Üstün Lezzet Ödülü’ alan, aynı zamanda kalite ve lezzette istikrar anlamına gelen ‘Kristal Lezzet Ödülü’nün de sahibi olan ve bu ödüle layık görülen dünyadaki ilk makarna markası olan Selva Gıda, fuarda Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (ITQi) üst düzey yöneticilerinden Christian De Bauw’u da ağırlayarak Brüksel’de başlayan üstün lezzet yolculuğunu Paris’te taçlandırdı.   Selva Gıda, “Lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenebilirsiniz” yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdürürken katkı maddesi ve koruyucu barındırmayan ve içeriği zengin besinlerden oluşan ürünlerle tüketicileri ‘Gerçek Gıda’ ile buluşturuyor. Bu doğrultuda sunduğu ürünlerle hem Türkiye’de hem dünyada birçok ilke imza atan Selva Gıda, fuarda sağlıklı beslenmeye katkı sağlayan ‘Ruşeymli Makarna’, ‘Tam Buğday Makarnası’ ve ‘Yulaflı Makarna’dan oluşan “Akıllı Makarnalar” serisini ve doğal lezzetlerden üretilen gerçek makarna soslarını fuarda ziyaretçilere sundu. Fuarda, gıda sektörüne ilişkin güncel ve geleceğe yönelik gelişmeleri takip ettiklerini belirten Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, “Selva Gıda olarak işimizin ustasıyız. Bu ustalığımızı da uluslararası kör tadım testlerinden başarıyla geçerek kanıtlıyoruz. Diğer yandan yeni bağlantılarımızla iş hacmini genişletme noktasında emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. 2007 yılından bu yana ülkemizin markalı makarna ihracat liderliğini kesintisiz sürdüren bir firma olarak yeni ve daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımız sonsuz. Hedeflediğimiz bu başarılara ulaşmamızda SIAL Paris gibi fuarların büyük önemi var” dedi.

Türkiye’nin markalı makarna ihracatında 9 yıldır liderliğini sürdüren Selva Gıda, 104 ülkeden, 7 binden fazla katılımcı firma ve 194 ülkeden 156 bin profesyonel ziyaretçinin katıldığı SIAL Paris Fuarı’nda hem potansiyel müşterileri ile buluştu hem de mevcut bayi ağı ile ilişkilerini kuvvetlendirme fırsatı buldu.


 Arka arkaya, 4 sene 4 faklı jüri heyeti tarafından yapılan kör tadım testleri sonucunda üst üste 4 defa ‘Üstün Lezzet Ödülü’ alan, aynı zamanda kalite ve lezzette istikrar anlamına gelen ‘Kristal Lezzet Ödülü’nün de sahibi olan ve bu ödüle layık görülen dünyadaki ilk makarna markası olan Selva Gıda, fuarda Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (ITQi) üst düzey yöneticilerinden Christian De Bauw’u da ağırlayarak Brüksel’de başlayan üstün lezzet yolculuğunu Paris’te taçlandırdı.  


Selva Gıda, “Lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenebilirsiniz” yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdürürken katkı maddesi ve koruyucu barındırmayan ve içeriği zengin besinlerden oluşan ürünlerle tüketicileri ‘Gerçek Gıda’ ile buluşturuyor. Bu doğrultuda sunduğu ürünlerle hem Türkiye’de hem dünyada birçok ilke imza atan Selva Gıda, fuarda sağlıklı beslenmeye katkı sağlayan ‘Ruşeymli Makarna’, ‘Tam Buğday Makarnası’ ve ‘Yulaflı Makarna’dan oluşan “Akıllı Makarnalar” serisini ve doğal lezzetlerden üretilen gerçek makarna soslarını fuarda ziyaretçilere sundu.


Fuarda, gıda sektörüne ilişkin güncel ve geleceğe yönelik gelişmeleri takip ettiklerini belirten Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, “Selva Gıda olarak işimizin ustasıyız. Bu ustalığımızı da uluslararası kör tadım testlerinden başarıyla geçerek kanıtlıyoruz. Diğer yandan yeni bağlantılarımızla iş hacmini genişletme noktasında emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. 2007 yılından bu yana ülkemizin markalı makarna ihracat liderliğini kesintisiz sürdüren bir firma olarak yeni ve daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımız sonsuz. Hedeflediğimiz bu başarılara ulaşmamızda SIAL Paris gibi fuarların büyük önemi var” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (