( (

Sağlık Turizmiyle Gelen Hasta Ayrıcalık İstiyor

28.07.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Sağlık Turizmiyle Gelen Hasta Ayrıcalık İstiyor

Estetik International Sağlık Grubu tarihi ve coğrafi özelliklerinden ötürü en favori sağlık turizmi merkezlerinden birisi olan İstanbul’da sağlık turizmi açısından etkili çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık turizmi vasıtasıyla gelen hastanın istediğinin ayrıcalıklı bir tedavi planı olduğunu söyleyen Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Op. Dr. Bülent Cihanimur, kliniklerinde uyguladıkları sınır ötesi hasta prosedürleri hakkında bilgiler verdi. Uluslararası Hasta Birimi Estetik International kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur sağlık turizmine son derece önem verdiklerinden ve yabancı hastaya maksimum konforu yaşatmaya çabaladıklarından bahsediyor ve ekliyor:” Sınır ötesi hasta çoğu zaman fark ettirmeden, tatil sonrası gençleşmiş olarak ülkesine dönmek, mahremiyetini korumak amacıyla farklı bir ülkede estetik operasyon fikrine sıcak bakıyor. Ayrıca ülkemiz konforu, üstün teknolojiyi, profesyonel dil bilen sağlık turizmi ekibini barındıran sağlık birimleriyle, oldukça uygun fiyatlara tedavi olmalarını da sağlıyor. Estetik International Sağlık Grubu olarak da sağlık turizmiyle ülkemize gelen sınır ötesi hastalarımıza beklentilerinden çok öte bir tedavi programı hazırlayarak, ülkelerine huzur içinde dönmelerini amaçlıyoruz.” Estetik Internatonal uluslararası hasta biriminin (UHAB) yurt dışından gelecek olan hastalara her konuda destek hizmeti veren profesyonel bir ekipten oluştuğunu söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur: Türkiye’ye gelmeden evvel, seyahatleri sırasında ve sonrasında alacakları danışmanlık hizmetlerinden, teşhis, tedavi,  ulaşım, tercüme ve konaklama düzenlemelerinden sorumlu olan ekip, hastalara ayrıcalıklı bir tedavi süreci planlıyor” dedi. Sınırları Ortadan Kaldırdık  “Yılların verdiği tecrübeyle ihtiyaç ve beklentileri karşılandığımız kliniklerimiz bünyesinde, kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunuyor ve ayrıca VIP ziyaretçilerimize özel hizmet de sağlıyoruz” diyen Op. Dr Bülent Cihantimur yabancı hastalara sunulan hizmetin ayrıntıları veriyor ve ekliyor: “Uluslararası hastaların henüz kendi ülkelerindeyken yaptığımız görüşmeler sonrasında oluşturulan tedavi planları, profesyonel bir şekilde çalışan ekiple tedavi süreçlerini tamamlamaları, bugün dünya üzerinde ülke sınırlarını kaldırmış olduğumuzun göstergesidir. Yasal olarak lisanslı sağlık turizmi konaklama hizmeti veren Estetik International, uluslararası kalite standartları ve sertifikasyonlarına sahip. Bu doğrultuda, Estetik International bünyesinde, sınır ötesi hastanın bu standartlar dahilinde korunması, güvenliği ve kendini rahat hissetmesini de amaçlıyoruz.” 

Estetik International Sağlık Grubu tarihi ve coğrafi özelliklerinden ötürü en favori sağlık turizmi merkezlerinden birisi olan İstanbul’da sağlık turizmi açısından etkili çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık turizmi vasıtasıyla gelen hastanın istediğinin ayrıcalıklı bir tedavi planı olduğunu söyleyen Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Op. Dr. Bülent Cihanimur, kliniklerinde uyguladıkları sınır ötesi hasta prosedürleri hakkında bilgiler verdi.


Uluslararası Hasta Birimi


Estetik International kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur sağlık turizmine son derece önem verdiklerinden ve yabancı hastaya maksimum konforu yaşatmaya çabaladıklarından bahsediyor ve ekliyor:” Sınır ötesi hasta çoğu zaman fark ettirmeden, tatil sonrası gençleşmiş olarak ülkesine dönmek, mahremiyetini korumak amacıyla farklı bir ülkede estetik operasyon fikrine sıcak bakıyor. Ayrıca ülkemiz konforu, üstün teknolojiyi, profesyonel dil bilen sağlık turizmi ekibini barındıran sağlık birimleriyle, oldukça uygun fiyatlara tedavi olmalarını da sağlıyor. Estetik International Sağlık Grubu olarak da sağlık turizmiyle ülkemize gelen sınır ötesi hastalarımıza beklentilerinden çok öte bir tedavi programı hazırlayarak, ülkelerine huzur içinde dönmelerini amaçlıyoruz.” Estetik Internatonal uluslararası hasta biriminin (UHAB) yurt dışından gelecek olan hastalara her konuda destek hizmeti veren profesyonel bir ekipten oluştuğunu söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur: Türkiye’ye gelmeden evvel, seyahatleri sırasında ve sonrasında alacakları danışmanlık hizmetlerinden, teşhis, tedavi,  ulaşım, tercüme ve konaklama düzenlemelerinden sorumlu olan ekip, hastalara ayrıcalıklı bir tedavi süreci planlıyor” dedi.


Sınırları Ortadan Kaldırdık 


“Yılların verdiği tecrübeyle ihtiyaç ve beklentileri karşılandığımız kliniklerimiz bünyesinde, kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunuyor ve ayrıca VIP ziyaretçilerimize özel hizmet de sağlıyoruz” diyen Op. Dr Bülent Cihantimur yabancı hastalara sunulan hizmetin ayrıntıları veriyor ve ekliyor: “Uluslararası hastaların henüz kendi ülkelerindeyken yaptığımız görüşmeler sonrasında oluşturulan tedavi planları, profesyonel bir şekilde çalışan ekiple tedavi süreçlerini tamamlamaları, bugün dünya üzerinde ülke sınırlarını kaldırmış olduğumuzun göstergesidir. Yasal olarak lisanslı sağlık turizmi konaklama hizmeti veren Estetik International, uluslararası kalite standartları ve sertifikasyonlarına sahip. Bu doğrultuda, Estetik International bünyesinde, sınır ötesi hastanın bu standartlar dahilinde korunması, güvenliği ve kendini rahat hissetmesini de amaçlıyoruz.” 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (