( (

Atlasglobal Satış Ve Pazarlama Müdürü TÜRSAB Konya BYK Başkanı Kazım Yanar’ı Ziyaret Etti

27.05.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Atlasglobal Satış Ve Pazarlama Müdürü TÜRSAB Konya BYK Başkanı Kazım Yanar’ı Ziyaret Etti

Ziyarette, 21 Haziran’da Başlayacak olan uçuşların haftanın her günü Konya’dan saat 06:50’de kalkarak 08:05’te İstanbul’a varacağını, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan ise saat 22:00’de kalkarak 23:15’de Konya’da olacağını, Konya’dan İstanbul’a günübirlik seyahat imkanı sunan uçuşların tek yön 59TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu söyleyen Yunus Öz; Konya’dan yurtdışında Amsterdam, Kopenhag, Paris, Zürih, Londra, Stockholm, Hamburg, Düsseldorf, Tiflis, Bişkek, Mahaçkale, Çimkent, Lviv, Kharkov, Zaporijya, Bağdat, Erbil, Süleymaniye, Dubai (Sharjah), Doha (Katar), Kuveyt, Tahran, Cidde ve Medine’ye aktarma imkanının da bulunduğunu söyledi. TÜRSAB Konya BYK Başkanı Kazım Yanar da; Konya’ya yeni bir hava yolu şirketinin daha gelmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getirerek zamanla uçuş sayılarının da artacağına inandığını, sadece Konya – İstanbul değil, Konya’dan diğer şehirlerimize de uçuşların olması gerektiğini ve talepte bulunduklarını söyledi. Konya’dan Türk Hava Yolları, Pegasus, Sun Expres, Anadolu Jet ve Corendon Hava yollarının uçuş yaptığını ve Atlasglobal ile birlikte sayının altıya çıktığını bunun da Hizmet ve Fiyatta rekabet getireceğini söyledi.

Ziyarette, 21 Haziran’da Başlayacak olan uçuşların haftanın her günü Konya’dan saat 06:50’de kalkarak 08:05’te İstanbul’a varacağını, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan ise saat 22:00’de kalkarak 23:15’de Konya’da olacağını, Konya’dan İstanbul’a günübirlik seyahat imkanı sunan uçuşların tek yön 59TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu söyleyen Yunus Öz; Konya’dan yurtdışında Amsterdam, Kopenhag, Paris, Zürih, Londra, Stockholm, Hamburg, Düsseldorf, Tiflis, Bişkek, Mahaçkale, Çimkent, Lviv, Kharkov, Zaporijya, Bağdat, Erbil, Süleymaniye, Dubai (Sharjah), Doha (Katar), Kuveyt, Tahran, Cidde ve Medine’ye aktarma imkanının da bulunduğunu söyledi.


TÜRSAB Konya BYK Başkanı Kazım Yanar da; Konya’ya yeni bir hava yolu şirketinin daha gelmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getirerek zamanla uçuş sayılarının da artacağına inandığını, sadece Konya – İstanbul değil, Konya’dan diğer şehirlerimize de uçuşların olması gerektiğini ve talepte bulunduklarını söyledi. Konya’dan Türk Hava Yolları, Pegasus, Sun Expres, Anadolu Jet ve Corendon Hava yollarının uçuş yaptığını ve Atlasglobal ile birlikte sayının altıya çıktığını bunun da Hizmet ve Fiyatta rekabet getireceğini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (