( (

Dönüş Bileti Yoktu, Şimdi Meşhur Oldu

10.05.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Dönüş Bileti Yoktu, Şimdi Meşhur Oldu

 Monika; Türkiye’de, hem müzik albümü yaptı hem de resim sergilerinin aranan ismi haline geldi. Türkiye’ye bir sahne organizasyonu için davet edildiğinde önce Alanya’da sahne alan Monika, bir kaç şehir dolaştıktan sonra dönüş bileti olmadığı için İstanbul’da kalmaya karar vermiş. Kalacak bir yer bulduktan sonra hislerine ve iletişim gücüne güvenerek müzik çalışmalarına devam etmiş. 3 Adım Müzik’ten bir albüm yapınca daha fazla tanınmaya başladığını belirten sanatçı, hem sahnede kendi şarkılarını seslendiriyor hem davul şovunu yapıyor hem de kendi geliştirdiği teknik sayesinde yaptığı resimlerle özel sergilerde yer alıyor. POLONYA’LI MONİKA 5 DİL BİLİYOR Hayatının bir aksiyon filmi gibi olduğunu belirten sanatçı Türkiye’deki süreci hakkında şunları söyledi: “Dünyada bir çok ülkede maceracı ruhumun etkisiyle yaşadım. Türkiye’den önce Çin’de yaşıyordum. Çince, İngilizce, İspanyolca ve Türkçe’yi ana dilim Lehçe gibi biliyorum. Bodrum’da kalmaya başladıktan sonra biraz tanındım. Salsa da yaptığım için klüplerde çok çalıştım. KENAN DOĞULU’NUN ÜNLÜ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM Bir arkadaşım kedisine bakmam için beni eve aldı. Sonra evlenince de ev bana kaldı. Sokak müziği yaptım. Asıl enstrümanım davul ve dans derken çok çevrem oldu. Herkes birbirine önermeye başladı. Kenan Doğulu’nun asistanı bir gün beni aradı. Beni projelerine dahil etmek istediklerini söyledi. Ben “Kenan Doğulu ve Perküsyon Topluluğu” projesinde çalacağım diye düşünmüştüm ama provaya geldiğimde Kenan Doğulu’nun kim olduğunu anladım. Kenan Doğulu çok meşhur biriymiş. Beni bırakmadı. Her projesine dahil etti. Sonra İstanbul’da 3 Adım Müzik’te albüm yaptım. Kendi geliştirdiğim bir teknikle resim yapıyorum. Bir sanatçının sergisinde davul performansım sayesinde resim sanatçıları ve küratörler de beni keşfetti. Bir çok galerinin sergisinde yer aldım. Şimdi ikinci albümümü yapacağım. Bu albümümü Türkçe yapmayı planlıyorum.”

 Monika; Türkiye’de, hem müzik albümü yaptı hem de resim sergilerinin aranan ismi haline geldi.


Türkiye’ye bir sahne organizasyonu için davet edildiğinde önce Alanya’da sahne alan Monika, bir kaç şehir dolaştıktan sonra dönüş bileti olmadığı için İstanbul’da kalmaya karar vermiş. Kalacak bir yer bulduktan sonra hislerine ve iletişim gücüne güvenerek müzik çalışmalarına devam etmiş. 3 Adım Müzik’ten bir albüm yapınca daha fazla tanınmaya başladığını belirten sanatçı, hem sahnede kendi şarkılarını seslendiriyor hem davul şovunu yapıyor hem de kendi geliştirdiği teknik sayesinde yaptığı resimlerle özel sergilerde yer alıyor.


POLONYA’LI MONİKA 5 DİL BİLİYOR


Hayatının bir aksiyon filmi gibi olduğunu belirten sanatçı Türkiye’deki süreci hakkında şunları söyledi: “Dünyada bir çok ülkede maceracı ruhumun etkisiyle yaşadım. Türkiye’den önce Çin’de yaşıyordum. Çince, İngilizce, İspanyolca ve Türkçe’yi ana dilim Lehçe gibi biliyorum. Bodrum’da kalmaya başladıktan sonra biraz tanındım. Salsa da yaptığım için klüplerde çok çalıştım.


KENAN DOĞULU’NUN ÜNLÜ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM


Bir arkadaşım kedisine bakmam için beni eve aldı. Sonra evlenince de ev bana kaldı. Sokak müziği yaptım. Asıl enstrümanım davul ve dans derken çok çevrem oldu. Herkes birbirine önermeye başladı. Kenan Doğulu’nun asistanı bir gün beni aradı. Beni projelerine dahil etmek istediklerini söyledi. Ben “Kenan Doğulu ve Perküsyon Topluluğu” projesinde çalacağım diye düşünmüştüm ama provaya geldiğimde Kenan Doğulu’nun kim olduğunu anladım. Kenan Doğulu çok meşhur biriymiş. Beni bırakmadı. Her projesine dahil etti. Sonra İstanbul’da 3 Adım Müzik’te albüm yaptım. Kendi geliştirdiğim bir teknikle resim yapıyorum. Bir sanatçının sergisinde davul performansım sayesinde resim sanatçıları ve küratörler de beni keşfetti. Bir çok galerinin sergisinde yer aldım. Şimdi ikinci albümümü yapacağım. Bu albümümü Türkçe yapmayı planlıyorum.”


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (