( (

Abdürrahim Karakoç Konya’da Anılıyor

Kültür Sanat 25.03.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Abdürrahim Karakoç Konya’da Anılıyor

Son dönemde Türk edebiyatının yetiştirdiği en büyük ve önemli şairlerden biri olan Abdürrahim Karakoç, Meram Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ‘Dünün, Bugünün ve Yarının Şairi Abdürrahim Karakoç’u Anma Gecesi’ programıyla anılacak. Programda Türk Halk Müziği Sanatçısı Bayram Bilge Tokel, Şair Yazar Mevlana İdris Zengin ile Şair Yazar Ali Akbaş, merhum Abdürrahim Karakoç ile ilgili hatıralarını anlatacaklar ve şiirlerini okuyacaklar. 26 Mart Cumartesi günü Saat 19.30’da Konevi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programa tüm Konyalılar davet edildi.  

Son dönemde Türk edebiyatının yetiştirdiği en büyük ve önemli şairlerden biri olan Abdürrahim Karakoç, Meram Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ‘Dünün, Bugünün ve Yarının Şairi Abdürrahim Karakoç’u Anma Gecesi’ programıyla anılacak.


Programda Türk Halk Müziği Sanatçısı Bayram Bilge Tokel, Şair Yazar Mevlana İdris Zengin ile Şair Yazar Ali Akbaş, merhum Abdürrahim Karakoç ile ilgili hatıralarını anlatacaklar ve şiirlerini okuyacaklar. 26 Mart Cumartesi günü Saat 19.30’da Konevi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programa tüm Konyalılar davet edildi.  


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (