( (

Bozkır’da Talha Uğurluel Konferansına büyük ilgi.

Eğitim 05.03.2016 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Bozkır’da Talha Uğurluel Konferansına büyük ilgi.

Lise öğrencilerine ve ilçe sakinlerine yönelik iki konferans gerçekleştiren Talha Uğurluel, lise öğrencilerine “Varlık Yokluk Savaşımız Çanakkale” konferansını, ilçe sakinlerine yönelik “Topkapı Sarayı, Harem ve Kanuni Sultan Süleyman” isimli konferansını verdi. Konferans sonunda Talha Uğurluel, imzalı kitaplarını okuyucularıyla paylaştı. Katılımın yoğun olduğu her iki konferans da dinleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Konferanstan sonra ilçedeki tarihi yerleri ve ilçe merkezini de gezen Talha Uğurluel, ilçe merkezindeki tarihi Selçuklu Köprüsünü, Zengibar kalesini ve 1260 yılında yapılan Tarihi Asarlık camisini inceledi. Bozkır’ın ilk defa bu kadar sosyal programlara ev sahipliği yaptığını ve her bir programın büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, sözlerinde şu ifadelere yer verdi, “ilçemizde ilk defa bu kadar yoğun olarak sosyal belediyecilik alanında çalışmalar yapılıyor. Bu çerçevede Talha Uğurluel hocamızı ilçemizde ağırladık ve çok verimli bir konferans gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ve ilçe sakinlerimizin, ecdadımızı, tarihimizi daha iyi anlayıp yorumlamasına biraz da olsa katkıda bulunduk. Önümüzdeki zamanlarda bu çerçevede programlarımız ve etkinliklerimiz devam edecek. Bu güzel ve anlamlı konferansı bizlerle buluşturan başta Talha Uğurluel hocamız olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İlçe Kaymakamlığımıza ve tüm personellerime teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Konferansın ardından Talha Uğurluel’e Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir ve Bozkır Garnizon Komutanı Özgür Can, naht tablosu hediye ederken, Bozkır Tahini, Bozkır Sancağı ve Bozkır Balı hediye etti.    

Lise öğrencilerine ve ilçe sakinlerine yönelik iki konferans gerçekleştiren Talha Uğurluel, lise öğrencilerine “Varlık Yokluk Savaşımız Çanakkale” konferansını, ilçe sakinlerine yönelik “Topkapı Sarayı, Harem ve Kanuni Sultan Süleyman” isimli konferansını verdi. Konferans sonunda Talha Uğurluel, imzalı kitaplarını okuyucularıyla paylaştı.


Katılımın yoğun olduğu her iki konferans da dinleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Konferanstan sonra ilçedeki tarihi yerleri ve ilçe merkezini de gezen Talha Uğurluel, ilçe merkezindeki tarihi Selçuklu Köprüsünü, Zengibar kalesini ve 1260 yılında yapılan Tarihi Asarlık camisini inceledi.


Bozkır’ın ilk defa bu kadar sosyal programlara ev sahipliği yaptığını ve her bir programın büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, sözlerinde şu ifadelere yer verdi, “ilçemizde ilk defa bu kadar yoğun olarak sosyal belediyecilik alanında çalışmalar yapılıyor. Bu çerçevede Talha Uğurluel hocamızı ilçemizde ağırladık ve çok verimli bir konferans gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ve ilçe sakinlerimizin, ecdadımızı, tarihimizi daha iyi anlayıp yorumlamasına biraz da olsa katkıda bulunduk. Önümüzdeki zamanlarda bu çerçevede programlarımız ve etkinliklerimiz devam edecek. Bu güzel ve anlamlı konferansı bizlerle buluşturan başta Talha Uğurluel hocamız olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İlçe Kaymakamlığımıza ve tüm personellerime teşekkür ediyorum.”diye konuştu.


Konferansın ardından Talha Uğurluel’e Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır İlçe Kaymakamı Mustafa Demir ve Bozkır Garnizon Komutanı Özgür Can, naht tablosu hediye ederken, Bozkır Tahini, Bozkır Sancağı ve Bozkır Balı hediye etti.


 


 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (