( (

İbrahim Azman'nın Acı Günü

Yaşam 16.02.2021 - 23:15, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İbrahim Azman'nın Acı Günü

Büsan Organize Sanayi Sitesi ve Özteknik Rulman yönetim kurulu başkanı İbrahim Azman'ın babası Hakkı Azman vefat etti.
Büsan Organize Sanayi Sitesi  ve Özteknik Rulman yönetim kurulu başkanı İbrahim Azman'ın babası Hakkı Azman vefat etti. Merhum Azman’ın cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hatıp Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. İpekyolu Medya ailesi olarak Merhum Hakkı Azman'a Allah'tan rahmet, İbrahim Azman ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.
Büsan Organize Sanayi Sitesi ve Özteknik Rulman yönetim kurulu başkanı İbrahim Azman'ın babası Hakkı Azman vefat etti.

Büsan Organize Sanayi Sitesi  ve Özteknik Rulman yönetim kurulu başkanı İbrahim Azman'ın babası Hakkı Azman vefat etti.

Merhum Azman’ın cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hatıp Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

İpekyolu Medya ailesi olarak Merhum Hakkı Azman'a Allah'tan rahmet, İbrahim Azman ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (